Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ 2.7crd свети Airbag-а

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • WJ 2.7crd свети Airbag-а

    Ами лампата на Airbag-а днес светна при контакт , както е редно , но си остана светеща дори като запалих и карах колата . Жената ми беше споменавала за тоя феномен 1 път зимата , ама нещо и не повярвах , викам си - жена , кой знае коя лампа е видяла . Та сега като завивам ме е страх това да не излезне да ми счупи ръцете , че колко хора знам със такава история .... мине през дупка и това се отваря . Някакви идеи къде да погледна ? Мисля си като сменях кормилната кутия , нали свалях бронята , та върти ми се в главата , че някъде отпред май беше сензора или се лъжа ? Това го прави за 2-ри път , не е постоянно . Например днес като изгасих колата и пак я запалих всичко беше наред . До сега не го е правила в движение т.е. винаги от самото даване на контакт остава да си свети , а не примерно да мина през дупка и да светне .

    Не знам дали общо , но миналия месец се само за 1 ден се случи да включа круиза , след което го изключих и повече не искаше да се включва , докато не изгася и запаля пак . И така цел ден , но от тогава нямам ядове .
    Последно редактирано от bmwww; 09-06-21, 12:31.

  • #2
    Най-честата причина за подобен проблем е шише или друг предмет под седалката който разбутва буксата. Като начало разбурай буксите под седалките, ако не помогне - дигностиката трябва да даде насока за локализиране на проблема.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

    Коментар


    • #3
      Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Най-честата причина за подобен проблем е.....
      ....лентовия кабел.
      Вземете и ги научете тези коли!
      При неустановено заболяване се ходи на лекар (диагностика)не питаш кварталния теляк...........!
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

      Коментар


      • BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Освен лентовия кабел, който е първия заподозрян, може да е и буксата за еърбега и буксата на самия лентов кабел, и от двете ми се е случвало на два различни джипа.

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X