Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся/Моля за 2 броя джанти за JEEP Grand Cherokee WK2 / за кратко еднодневно ползване /

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся/Моля за 2 броя джанти за JEEP Grand Cherokee WK2 / за кратко еднодневно ползване /

Колеги здравейте,

очаквам кола от Америка. Обаче джипа е с 2 джанти с гуми и 2 джанти на зарчета и без гуми или спукани.
    В следствие на което след като ми стоварят желязото аз нямам възможности за маневриране/бутане/дърпане.
    А изобщо не ме кефи идеята с насилственото влачене.

Та, трябват ми 2 броя джанти с гуми (без никво значение какви) които да стават на Grand Cherokee след 2012 година.
    Сегашните overland джанти са 20ки. Може и по малки или резервни джанти с гуми без значение.
    Искам при стоварване на колата, да сложа джантите и да я бутна на платформа, която да закара колата в сревиз.
    След това джантите се демонтират и се връщат веднага обратно заедно с почерпката.
    Колата няма възможност да бъде шофирана и джантите/гумите няма да бъдат ползвани освен въпросното побутване на платформата и свалянето от нея.

Намирам се в София. Джнатите ми трябват за средата на месеца. Или иначе казано около 15-25 ЮНИ.
    Само за 1 ден. Максимум 2, ако нещо се преебе работата с транспорта.

Поздрави,

благодаря много.
    0884 95 10 10 - Сашо

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X