Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 3.0 CRD (2018г.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 3.0 CRD (2018г.)

Здравейте,

Нов участник съм във форума и бъдещ собственик (до няколко дена) на Jeep Grand Cherokee WK2 2018-a година 3.0 CRD (250 кс.) Overland внесен от Германия. Предварително се извинявам ако отегча някого, но имам няколко въпроса на начинаещия

1. Къде бихте препоръчали да се обслужва колата (става въпрос за София)? Витоша Ауто и Блакан Стар до колкото съм запознат са официалните представители и сервизи имате ли впечатления от тях или някои други?
    2. Какво масло е препоръчително за този Италиански звяр на VM Motori? Доста четох по американските форуми и там говорят че е имало смяна в препоръчаното масло за двигателя... (аз идвам от AUDI 3.0 ТДИ и там също миналата година смениха маслата... от 5w30 VW 507.00 вече отидоха на 0w30 спецификация VW 506.1, не че ВАГ-ините са особено мерило за адекватност в случая)
    3. Някои от слабите места на модела за които да се внимава?

"Сервиз Мерцедес", бул. "Владимир Вазов" 120, Еди Рангелов
    Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
    ...
    Свържете се с мен на edirangelov@abv.bg , във форума или на тел. 0885088444
    По-грамотното обслужване (от избягали от Балкан Стар служители) е там.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Благодаря за препоръката! Ще се обадя да запиша час в този Мерцедес Сервиз.

Коментар

Колеги,

Някой да е успял да намери начин как да накара бутона за автоматичния Старт/Стоп на двигателя да запомни последната настройка? Всеки път като се пали колата ми се налага да го изключвам. На старата ми кола (Ауди А6) ставаше чрез настройка в системния модул през VCDS. Инсталирах си AlfaOBD и търсих из настройките за Jeep, но не успях да намеря тази функция. Някакви идеи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X