Здравейте,
Нов участник съм във форума и бъдещ собственик (до няколко дена) на Jeep Grand Cherokee WK2 2018-a година 3.0 CRD (250 кс.) Overland внесен от Германия. Предварително се извинявам ако отегча някого, но имам няколко въпроса на начинаещия
1. Къде бихте препоръчали да се обслужва колата (става въпрос за София)? Витоша Ауто и Блакан Стар до колкото съм запознат са официалните представители и сервизи имате ли впечатления от тях или някои други?
2. Какво масло е препоръчително за този Италиански звяр
на VM Motori? Доста четох по американските форуми и там говорят че е имало смяна в препоръчаното масло за двигателя... (аз идвам от AUDI 3.0 ТДИ и там също миналата година смениха маслата... от 5w30 VW 507.00 вече отидоха на 0w30 спецификация VW 506.1, не че ВАГ-ините са особено мерило за адекватност в случая)
3. Някои от слабите места на модела за които да се внимава?
Нов участник съм във форума и бъдещ собственик (до няколко дена) на Jeep Grand Cherokee WK2 2018-a година 3.0 CRD (250 кс.) Overland внесен от Германия. Предварително се извинявам ако отегча някого, но имам няколко въпроса на начинаещия

1. Къде бихте препоръчали да се обслужва колата (става въпрос за София)? Витоша Ауто и Блакан Стар до колкото съм запознат са официалните представители и сервизи имате ли впечатления от тях или някои други?
2. Какво масло е препоръчително за този Италиански звяр

3. Някои от слабите места на модела за които да се внимава?
Коментар