Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за части за Чероки 3.7 '02 набор...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за части за Чероки 3.7 '02 набор...

Здравейте колеги!
    Преди няколко дни, за беда ми изтрака двигателя на джипката. След аутопсията с оказа, че са превъртели два от биелните лагери и в следствие на това, коляновия вал е тотал щета. Двигателя мисля да го съживявам, за това ми трябват следните части:
    1. Колянов вал, втора употреба, здрав или с възможност за шлайф.
    2. Стандартни сегменти, комплект за 6-тях цилиндъра
    3. Комплект гарнитури и уплътнения за двигателя - глави, колектори, картери и т.н....
    4. Маслена помпа - нова.

Понеже при нас в Разград намирането на части е трудна работа, ще съм много благодарен на всеки отзовал се колега...
    Не търся някой да ми ги подари, плащам си ги чарковете, даже мога и да почерпя!
    Предварително благодаря за съдействието!

Попадал съм по морги на катастрофирали Гранд Черокита с 3,7 двигател. Доколкото знам, е същият - разшири търсенето и натам.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Хайде де колеги, не може никой да няма идея от къде да намеря необходимите чаркалаци...

Коментар

Чакаш някой от нас да търси по моргите ли? Отворих току що mobile-то за Jeep на части и за една минута намерих тъкмо 3 броя бензинов 3.7 на части.

Коментар

Да, не се бях сетил да търся Черокита на части....
          От всички налични към момента обяви, няма наличен колянов вал, и има 1 единствен двигател, за който ми поискаха 2500 лв. без гаранция...
          А за останалите части няма от къде да ги намеря нови, за това питам тук във форума, ако някой знае или може да ми ги поръча...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X