Има една лека подробност. Ние отидохме след пороен дъжд и Соти се качи чак след като смъкна целия мокър слой от почвата и се хвана за твърдото. Във филма забелязвам, че грее слънце и в дерето почти няма вода. Това май също има значение.
Спор няма, дъждът си е дъжд, само ви показах филмче от същите места преди 2 години, нищо повече
Такаааа Да дам и аз малко разяснение по вапроса
Това е моята джипка и не е WRANGLER
малко инфо за него:
Jeep CJ-7 RENEGADE 1982
Manufakturer:Amerikan Motor Company AMC
Produktion:USA
Produktion years:1976-1982
а на въпроса защо неможа да се качи по хълма ще отговоря така:
има места кадето само първите два-три джипа минават мосле става мазало.....в този случаи Соти беше пръв -излезе след пореден брои опити....Goldy също след голяма борба излезе с помоща на двата блокажа разбирасе...а трети бях аз без никакви блокажи....след мен Goldy направи повторен опит да се изкачи но неуспешен.
На следващият пороен дъжд които има желание и време може да се пробва там
------------------------------------
тел. O878 9ЧЧ 999
как мислиш,с едни доста сериозни гуми както тези от саита дето ми прати,дали ще се качи пандата на полигона дето коментираме нагорното,само незнам мощност дали ше има
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Такаааа Да дам и аз малко разяснение по вапроса
Това е моята джипка и не е WRANGLER
малко инфо за него:
Jeep CJ-7 RENEGADE 1982
Manufakturer:Amerikan Motor Company AMC
Produktion:USA
Produktion years:1976-1982
а на въпроса защо неможа да се качи по хълма ще отговоря така:
има места кадето само първите два-три джипа минават мосле става мазало.....в този случаи Соти беше пръв -излезе след пореден брои опити....Goldy също след голяма борба излезе с помоща на двата блокажа разбирасе...а трети бях аз без никакви блокажи....след мен Goldy направи повторен опит да се изкачи но неуспешен.
На следващият пороен дъжд които има желание и време може да се пробва там
Някой ще ме светне ли къде е това място, за да видя колко е трудно, след дъжд разбира се! Разбрах, че е в Младост, но къде точно там?
Да,намира се в кв.Младост 2,на гърба на бл.258,посока на кв.Малинова долина,по цялото протежение на квартала долу минава ''рекичка''...Та там,заповядай след някой дъждец да си спретнем...
Коментар