Обични Колеги и по-конкретно фенове на Jeep,
След четене, писане, теми, разговори, проби и тн, мисля че открих нещото от което имам нужда и което лично ме кефи - Wrangler JK дълга база (четириврат).
Първо какво се търси:
- возило за разходки - средни без кал до раменете
- дълга база за возене на четири човека с багаж за пикник без палатки, преспиване в гората и тн
- ще бъде на практика трета кола - не основна, но все пак при необходимост да може без много перипети да мине 50-60 км по асфалт и да те отведе до големия град (само когато на паркинга няма нищо друго и да кажем основната кола е в сервиза или нещо подобно)
- “мегдан” за доработки
Тук идва въпроса - правилно ли съм се насочил?
и подвъпросите:
- какъв бюджет само за покупката без обслужване и без доработки трябва да се предвиди?
- кой мотор да се търси?
- да се търси ли конкретна модификация?
Благодаря предварително,
С надеждата скоро да стана горд собственик и член на Jeep обществото
След четене, писане, теми, разговори, проби и тн, мисля че открих нещото от което имам нужда и което лично ме кефи - Wrangler JK дълга база (четириврат).
Първо какво се търси:
- возило за разходки - средни без кал до раменете
- дълга база за возене на четири човека с багаж за пикник без палатки, преспиване в гората и тн
- ще бъде на практика трета кола - не основна, но все пак при необходимост да може без много перипети да мине 50-60 км по асфалт и да те отведе до големия град (само когато на паркинга няма нищо друго и да кажем основната кола е в сервиза или нещо подобно)
- “мегдан” за доработки
Тук идва въпроса - правилно ли съм се насочил?
и подвъпросите:
- какъв бюджет само за покупката без обслужване и без доработки трябва да се предвиди?
- кой мотор да се търси?
- да се търси ли конкретна модификация?
Благодаря предварително,
С надеждата скоро да стана горд собственик и член на Jeep обществото

Коментар