Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 2005 WK 5.7 HEMI проблем във волана.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee 2005 WK 5.7 HEMI проблем във волана.

Здравейте,
    имам следния проблем с джипа, от известно време волана взе да се затяга по време на път, взе да се появява някакъв луфт, който стана неприятен за няколко дена. Предни дни положението стана още по лошо, вече се чуваше и удар като от метал при въртене на волана наляво и надясно. Естествено потърсих местния сервиз, няма да споменавам кой и от там ми казаха, че евентуално проблема е в рейката, но няма кой да се занимава. Претърсих форума, но не открих информация за сервизи в Бургас, които биха се заели с диагностиката и ремонта по кормилната уредба. Ще съм благодарен за съвети по всички въпроси свързани с проблема.

Намерих сервиз в Бургас, човека се занимава с джипки, ако някой иска повече информация да ми пише на лично. Като свали рейката ще пиша подробно какъв е бил проблема.

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Ти ли ми звъня днес за телефон?

• rashisan
      rashisan коментира
      Редактиране на коментар
      Да, Дядо Владо

Проблемът е помпа Нова от роЦкауто (около 200 лв.) е значително по-евтина от на дизелите, вкл. и от морга. Всички други операциЙ ще отложат смяната на помпата с около година.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Така, джипа е готов, покрай рециклирането на рейката се смениха и амортисьори, биалети и т.н. Положението е леко затегнато във волана, не съм карал друг Jeep WK за да разбера това тенденция ли е при тия машини. Колегата Bogoljub Gagic може и да се окаже прав за помпата, но според майстора е ок. Поживем увидим, както казват братушките.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        И при мен беше ОК. Ново кербоване (или както там се казва) на маркучите, па дали и не направиха направо нови маркучи, рециклиране на помпа... В края на краищата нова помпа се оказа на съвсем приемлива цена. Просто и потребители, и майстори още живеем в славните времена на "Катедра Хидравлика" към МЕИ когато никой не смееше и да си помисли за смяна на помпа, защото просто такива нямаше. Сега - кеф ти морги, кеф ти интернет...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X