Така , нова година , нови проблеми с джипа . Всичко си ми беше наред до днес , когато се качих в джипа и забелязах , че при десен завой нещо щрака и то бая , но не винаги . Слезнах , клатих волана наляво-надясно , по окачването нищо фрапиращо . След това забелязах , че наляво нямам проблеми - правя си оборот и половина , но на дясно правя половин оборот и от време на време нещо се отпецва и го докарвам до 1 оборот . 100% съм сигурен , че и на дясно трябва да правя оборот и половина , защото сменях маслото скоро и докато обезвъздушавах ги броих . Някой сблъсквал ли се е с тоя проблем ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Волана не завива коректно WJ 2.7crd 2003
Свий
X
-
Стандартен проблем за модела. Чупи сe ограничителя в кормилната кутия. Ремонтира се.
Затова никога не се напъва когато волана отиде докрай. Това важи за всички коли. Товари се яко и всичко по хидравликата. Някой неща се учат по трудния начин.
Ето ти малко да четеш:https://offroad-bulgaria.com/forum/%...td#post4167355Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
- 1 like
Коментар
-
Сигурно аз съм я прецакал , докато обезвъздушавах хидравликата имаше яко въртене пълен ляв , пълен десен , а може и да си и е дошло времето . Лесно ли се сваля ? Някакви координати кой да ми е оправи или някой ремонтен комплект да пробвам аз ? И как е по-добре , втора употреба или ремонтирана ?
Коментар
-
Поне ако някой може да ми каже за сравнение хебела при прав волан на къде сочи ? За да знам къде да търся проблема . Превъртяни шлици или секторна кутия . Ето моя на къде сочи , което според мен е грешно , в youtube казват , че трябва да сочи точно към задницата . Моя както виждате сочи към шоф. врата и това при изправен волан и гуми съответно .
Коментар
-
Добре , продължавам си разсъжденията пък дано някой се включи по някое време . Днес свалих акумулатора , стойката му , маркуча на интерколера, предната броня , решетката и фаровете , отдолу предпазната(железната) кора и левия подкалник до половината , свалих казанчето за чистачките и утре ми остана 4те болта на кутията , да избия хебела , да я развия от кормилния прът и да я сваля някак си . Надявам се да ме размине махането на радиатора .
Въпроса е нагоре или надолу излиза това чудо и тежи ли ? Така като гледам май е нагоре ама да питам . И забравих , трябва ли да маркирам нещо преди да я сваля , т.е. има ли шанс нещо да размина шлиците после при монтирането и ?
Коментар
-
Не е това 100% . Просто на дясно правя половин оборот , до онзи ден всичко си беше наред , но откакто чух тракане започна и да недозавива надясно . Според мен е кутията . Къде е логиката да завивам на ляво , а на дясно не , даже и да съм за реглаж волана не трябва ли да си прави оборот и половина на ляво и оборот и половина на дясно ?
То още не съм махнал секторната кутия , ще завия 4те болта на фаровете , ще вържа рег.номер на радиатора и ще ида на стенд , но дали ще помогне ?
Коментар
-
Щото тук във Враца са некадърници , ако съм от София нема да го мисля , ама с тоя проблем не смея да ида до София .
Коментар
-
За да си сигурен, че е кутията, както е свалена, ориентирай хебела успоредно на шасито и провери еднакъв ли е ходът в двете посоки. Защото може да се окаже, че е здрава. Също така може при вдигната предница на колата да провериш дали завива докрай в двете посоки, ката въртиш колелата до упор."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар