Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ подмяна преден кардан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WJ подмяна преден кардан

Имам WJ 4.7 с 2 инча лифт, с преден кардан, който е и от към дифа и от към раздатката с резепа карета, а те не държат на лифт, искам даже да минавам на 4 инча лифт и задължително ще трябва да ъпгрейдна на двоен кардан и от двете страни и може би по-дълъг кардан, та въпроса ми е как се прави това или къде ? Защото ходих на едно място и ми казаха, че нямат йоки за dana 30 и за NVP 247, дали ако поръчам йокита от Америка ще могат да направят кардан после, какви са вариантите ми ?

Може да си поръчаш да ти направят цял кардан от Америка, поръчването не е кой знае колко сложно, трябва да им подадеш дължините според новите ти нужди и вида автомобил разбира се, логистиката има фирми за това и вече не е трудно и това, ггбг точка бг например.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мислех, го това, но ми е по-сложно от колкото някой тук да го направи. Другото което е ако си го премери професионалист тук ще е по-добре от колкото аз сега. Няма ли измерването да е грешно ако не меря върху вече монтирани йокита? Дали от друг модел йокита не стават да намеря от тук втора употреба?

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Карданите не влизат ли в шлици, които позволяват динамични(променливи) дължини по време на работа, аз мисля да, тоест точноста в дължината е в милиметри а не в микрони.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X