Здравейте,имам проблем със светлините за заден ход,не светят и на таблото над пепелника постоянно мига и показва грешка в задните светлини.Джипа е Jeep Grand Cherokee 5.9.Стоповете и габаритите светят,проверих крушките на задните светлини да не са изгоряли но са като нови,проверих и бушоните и там всичко е наред.Интересното е,че като местя лоста на скоростната кутия светлините премигват,а като го оставя на задна скорост не светят.Някой може ли да ми каже от къде може да е проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със светлините за заден ход?
Свий
X
-
До: Проблем със светлините за заден ход?
Първоначално публикуван от Scepone Преглед на мнениеИнтересното е,че като местя лоста на скоростната кутия светлините премигват,а като го оставя на задна скорост не светят.....те таквиз дреболии
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
От: Проблем със светлините за заден ход?
Абсолютно същия проблем го имам и аз . Джипката е Гранд WJ 3.1 TD . Като дам на задна и само ми премигват светлините отзад , но по таблото нищо не ми индикира за проблем . Като вкарам задна и леко придърпам лоста назад , светят докато не го пусна . То е ясно , че вероятно имам проблем с някакво контактуване , но по-скоро се чудя от къде да започна да го търся дявола за да го отстраняJeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.
Коментар
-
От: Проблем със светлините за заден ход?
Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение, но по-скоро се чудя от къде да започна да го търся дявола за да го отстраня0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар