Здравейте отново, за да не пускам нова тема ще пиша тук. От вчера съм горд собственик на Гранд черок 4.7 бензин-газ, набор 00г. Докато го купувах си мислех е...ти и камиона
. Но след като го подкарах вече към дома /300км/ останах супер приятно изненадан. Колата се държи прекрасно на пътя /независимо, че валеше една част от пътя/, ускорението е на ниво, разхода също-около 15 газ извънградско. За момента съм много доволен но има някои дребни неща, за които искам помощ. Четох във форума но не ми стана ясно кое и как.
1.климатика си работи супер но парното духа само топшо а не горещо. Четох за клапи или радиаторче но някой да каже къде се намират.
2. Топлото не духа от всички въздуховоди, докато студеното да?
3.Климатика до изключвам но като въртя врътката на различни позиции/крака, средна, стъкло/ се включва сам
и така постоянно. Аз го спирам той си светва като преместя на друга позиция.
4.Панела за управление на парното е дота топъл на пипане.
5.Светлините на скоростния лост ми изгаснаха както си карам или пък премигват
слаба връзка може би?
6.Предното стъкло се запотява зверски.
7.На диагностиката излезе,че има проблем с лентов кабел на еърбега. Как се сменя, откъде се купува, има ли номер?
8.Подрева на седалките не работи а копчетата светяткато ги цъкна?
9.Задна лява врата отваря само като се натисне близо до дръжката, иначе неиска.
10. Какви гуми да си купя, ще се кара 70-30 градско-черно. Иска ми се нещо, което да понапълни тея калници и по-широко може би, че сега стои някак много тясна. Какво ЕТ, какъв размер, каква марка.
Или пък какво бих могъл да сложа на сегашните джанти, които са си заводските.
Ами общо взето това е.....засега
ако на някой му се пише нека помага ако не здраве да е и ще се мъча 

1.климатика си работи супер но парното духа само топшо а не горещо. Четох за клапи или радиаторче но някой да каже къде се намират.
2. Топлото не духа от всички въздуховоди, докато студеното да?
3.Климатика до изключвам но като въртя врътката на различни позиции/крака, средна, стъкло/ се включва сам

4.Панела за управление на парното е дота топъл на пипане.
5.Светлините на скоростния лост ми изгаснаха както си карам или пък премигват

6.Предното стъкло се запотява зверски.
7.На диагностиката излезе,че има проблем с лентов кабел на еърбега. Как се сменя, откъде се купува, има ли номер?
8.Подрева на седалките не работи а копчетата светяткато ги цъкна?
9.Задна лява врата отваря само като се натисне близо до дръжката, иначе неиска.
10. Какви гуми да си купя, ще се кара 70-30 градско-черно. Иска ми се нещо, което да понапълни тея калници и по-широко може би, че сега стои някак много тясна. Какво ЕТ, какъв размер, каква марка.
Или пък какво бих могъл да сложа на сегашните джанти, които са си заводските.
Ами общо взето това е.....засега

Коментар