Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загуба на скорости WJ 4,7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загуба на скорости WJ 4,7

Привет на всички!
    Днес както си карах спокойно из гората и изведнъж реши да не сменя скоростите. Върви само на една, струва ми се,че е 3-та. Трудно тръгва и до 100 не сменя нищо. Грешката естествено е общата р0700. Моля за мнения.
    Grand Cherokee 2000(WJ) 4.7L Quadra Drive + 2"

На това му се вика авариен режим И се случва ......понякога! А причините са разни и без диагностика няма кой да ти каже от какво е.

Коментар

При мен се беше закротила , но пак почна по 2-3 пъти на ден . И все още си и платката на скоростите . Прави ми впечатление , че при друсане на неравен терен излиза всеки път . Ама я лекувам с ЕЛМ-а за точно 10 секунди

Коментар

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Бензиновия е със съвсем друга кутия.

Преди 3-4 години ми се беше прецакало управлението на климатроника и докато разбера от къде е проблема постоянно избиваше грешка към кутията. Светеше и гаснеше по таблато всичко когато си иска, като Дискотека. Та като изчистя грешката на кутията и след 10 - 15 мин. Шофиране започва "дискотеката" на таблото и светва чека. След разчитане излизаше р0700 и така докато не смених управлението на климатроника. Охлаждането на кутията е отделено от водният радиатор с допълнителен. Масло има. До днес кутията работеше перфектно и изведнъж реши да не сменя скорости и светна чека. Никакви симптоми които да подсазват проблем. Утре ще се опитам да намеря някъде да я разчетат р07ххх и колко е.

Коментар

Кутията е 45RFE

Коментар

Разчетоха ми грешка р0888

Коментар

Ще съм благодарен, ако някой сподели инфо за ел.схемите на WJ. От къде се командва това реле за скоростната кутия и какви са причините да не сработва?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X