Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джиип 2.7 crd wj

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джиип 2.7 crd wj

Здравейте колеги,някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя крушки за панела на климатика....благодаря

А си купувах подобни лампи от тук https://vikiwat.com/micro-lamps.html .

Коментар

• ivkoni1978
      ivkoni1978 коментира
      Редактиране на коментар
      Много благодаря колега,поръчах и още на следващият ден дойдоха...много точни

И аз имам 3 изгоряли , можеш ли да споделиш как я махна ? С поялника ли ? След това как се монтира новата ? Запоява се на старото си гнездо ли ?

Коментар

Да,запояват се...

Коментар

Ако не сте много вързани в ръцете направо запоявайте по един матов светодиод(или го пилнете малко с шкурка ако е кристален) с по един 500-1000 ома смд резистор последователно. Аз така направих навремето.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Аз държа на оригинала . Иначе до колегата пуснал темата - можеш ли да снимаш крушката на пепелника ? Аз гнездото го имам , но крушка и букса нямам , което ме учудва , защото моя е Овърленд и има абсолютно всички екстри пък крушка за пепелника нямам .

Коментар

• ivkoni1978
            ivkoni1978 коментира
            Редактиране на коментар
            Съжалявам колега късно видях,вече бях сглобил всичко

• bmwww
            bmwww коментира
            Редактиране на коментар
            Оправи ли го , намери ли крушки или го остави за друг път като мен ? Ако си намерил - то откъде ги купи ? И лесно ли става процедурата ?

И аз съм на ттема търсене на крушки с необичайни фасунги. Та попаднах на фирмата Omega Light www.led-bg.com. За голяма моя изненада намерих огромно разнообразие от автомобилни крушки в магазинът им във Варна. Те са представители на Осрам и продават сравнително скъпо, но качеството изглежда прилично.
          Успех!
          [FONT=Comic Sans MS]Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. :)[/FONT]

Коментар

Всичко е готово,поръчах си от сайта който колегата по горе сподели,седнах с поялника и за половин час ги смених всичките.....https://vikiwat.com/micro-lamps.html

Коментар

p.s. Аз сложих от тези...
              Прикачени файлове

Коментар

Много съм разсеян ,щях да пиша ,че аз предпочитам 14 волтовите и съм забравил Според мен ,ще издържат по-дълго .

Коментар

• ivkoni1978
                  ivkoni1978 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Но ще светят и по слабо,с тези е добре...колкото издържат толкова после поялничето и сначала.......😉😉😉

• gy6ter
                  gy6ter коментира
                  Редактиране на коментар
                  На Исузуто сменях ,на бутоните и много ,много не си личи .

А какво ще рече номинален ток 40,50,60mA и т.н . Знам че колкото по-голяма е цифрата , толкова по-голям ток може да минава в дългосрочен план , но има ли отношение към силата на светлината ?

Коментар

• gy6ter
                  gy6ter коментира
                  Редактиране на коментар
                  Колкото е по-голям тока ,по-силно свети .

• bmwww
                  bmwww коментира
                  Редактиране на коментар
                  Абе ще е играчка с тези крушки ама ще пробвам и аз . Преди време вземах панел на пепелника ,че моя беше счупен и копчетата за подгрева светеха по ярко и жълто-зелено та се наложи да си слагам моите които светят в тъмно зелено . И тук май ще е с налучкване .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X