Здравейте колеги,някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя крушки за панела на климатика....благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джиип 2.7 crd wj
Свий
X
-
-
Аз държа на оригинала . Иначе до колегата пуснал темата - можеш ли да снимаш крушката на пепелника ? Аз гнездото го имам , но крушка и букса нямам , което ме учудва , защото моя е Овърленд и има абсолютно всички екстри пък крушка за пепелника нямам .
Коментар
-
И аз съм на ттема търсене на крушки с необичайни фасунги. Та попаднах на фирмата Omega Light www.led-bg.com. За голяма моя изненада намерих огромно разнообразие от автомобилни крушки в магазинът им във Варна. Те са представители на Осрам и продават сравнително скъпо, но качеството изглежда прилично.
Успех![FONT=Comic Sans MS]Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. :)[/FONT]
Коментар
-
Всичко е готово,поръчах си от сайта който колегата по горе сподели,седнах с поялника и за половин час ги смених всичките.....https://vikiwat.com/micro-lamps.html
Коментар
-
А какво ще рече номинален ток 40,50,60mA и т.н . Знам че колкото по-голяма е цифрата , толкова по-голям ток може да минава в дългосрочен план , но има ли отношение към силата на светлината ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар