Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Угасна в движение...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Угасна в движение...

Понеже не намерих такава тема-да си кажа проблема тук...от 3 дни сутрин като запаля и тръгна и след 4-5 минути колата изгасва в движение (вчера на един светофар) и след това паленето е голям зор...след което цял ден няма проблем (аз слизам и се качвам по около 30 пъти през деня), но днес сутринта пак същия проблем, както си карах из града с 20 км/ч и пак изгасна (карам на газ), след това запалих с голямо въртене, карах 10-ина минути на бензин и пак изгасна, както си беше на бенз., та въпроса ми е какво може да е, и на някой случвало ли му се е...щото в сервиза ми записаха час за събота...

Гранд 4ероки, 5.2, 1993 г.

До: Угасна в движение...

Ако го прави на студено - сигурно е температурния датчик /термометъра, който подава информация на компютъра колко е заграт мотора./
    Провери си го!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
      Ако го прави на студено - сигурно е температурния датчик /термометъра, който подава информация на компютъра колко е заграт мотора./
      Провери си го!
      Мерси, то в тая жега загрява за 5 минути...ще го проверят

Коментар

Mи днес ходих в ДАРС да погледнат що гасне и резултата е следния, имам за смяна някакви О-пръстени, и некви тръби4ки, през които влизал въздух някъде....и помпата в резервоара давала много ниско налягане (ок 2 бара, а трябвало да е над 4) и била за смяна съответно ( 840 лв.), само не ми отговориха какво общо има тая помпа, след като колата гасне на газ
        Та ако някой може да даде малко акъл, дали да поръ4вам тая помпа или като се сменят тия тръби4ки (пише 4е нещо било разхерметизирано и влиза въздух) ще спре да гасне и на газ и на бензин...

Коментар

Газов инжекцион или обикновенна газова ....провери си всмукателните тръби (на въздуха) за херметичност, ако не караш на бензин и профилактика на инжекциона, сваляне и чистене на дюзи смяна на горивен филтър, ...нещо такова за начало.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А погледна ли дали случайно не ти замръзва изпарителя, ако палиш директно на газ? И не е зле вместо "4" да използваш "ч"....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако е само на газ да,може да е от изпарителя,но на колегата му гасне и на бензин което нее на добре!Или ако копчето му пуска и гас и бензин.

Коментар

Пробвай да си прочетеш грешките.
                http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/engines/index.htm
                Cherokee(XJ) Country 1993 4.0i

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Газов инжекцион или обикновенна газова ....провери си всмукателните тръби (на въздуха) за херметичност, ако не караш на бензин и профилактика на инжекциона, сваляне и чистене на дюзи смяна на горивен филтър, ...нещо такова за начало.
                  Обикновен инжекцион, тръбите ще ги проверят тази седмица...

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    А погледна ли дали случайно не ти замръзва изпарителя, ако палиш директно на газ? И не е зле вместо "4" да използваш "ч"....
                    Пали на бензин, залях си клавиатурата с Пепси и нямам "ч" и "ш"... Сега пиша от другаде и за'тва имам

Коментар

Първоначално публикуван от Съби Преглед на мнение
                      Пробвай да си прочетеш грешките.
                      http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/engines/index.htm
                      Ми появява се "check engine" и при въртенето на ключа за да видя кой код се появява, илиза ей това:
                      Код 51 ** - Сигнал с датчика кислорода указывает на обеднение воздушно-топливной смеси при работе двигателя.
                      ...като карам на газ, като съм на бензин-не ми свети "check engine"....

Коментар

Колега може да ти се стори глупаво каза,че палиш много пъти на ден, което означава,че акумулатора не може да се възстанови.Вземи някой читав и пробвай може да се оправи.Аз имах същия проблем и след смяната вече 2г няма авария да чукна на дърво .
                        Поздрави!
                        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                          Колега може да ти се стори глупаво каза,че палиш много пъти на ден, което означава,че акумулатора не може да се възстанови.Вземи някой читав и пробвай може да се оправи.Аз имах същия проблем и след смяната вече 2г няма авария да чукна на дърво .
                          Поздрави!
                          Хм...за това не се бях замислял...инак акумулатора е нов-февруари е купуван....

Коментар

ами кабели и свещи ?
                            защо не провериш, тук нещата са свързани-не работи както трябва и на двете, нещо ми се струва че проблема е ел...

Коментар

Първоначално публикуван от sag9765 Преглед на мнение
                              ами кабели и свещи ?
                              защо не провериш, тук нещата са свързани-не работи както трябва и на двете, нещо ми се струва че проблема е ел...
                              Провериха ги и казаха, че всичко е ОК, прочистиха тук-там и вече една седмица няма проблем...сега чакам да ми пристигне гарнитурата и тия О-пръстени и да ги сменят...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X