Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера за заден ход

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Камера за заден ход

    Колата е WH 2008. Купих я с неработеща камера за заден ход. Днес разпарцальосах задната врата и извадих това снимка 1{лице} и снимка 2{гръб}. Разглобена вратата се вижда на снимка 3. Кората се дуржи на 10-ина болта и още толковащипки. Откача се буксата на лампата на задната врата преди кората да се махне изцяло. Камерата е на външната лайсна, която се държи на две гайки и две щипки. Вижда се как изглежда на снимка 4{по някаква причина е вртната на 180 градуса} .Откача се жилото за отваряне на багажника. Камерата е на 3 болта,
    Какво има вътре се вижда на снимки 5 и 6.
    Напазарувах си една прилична камерка за 75 кинта, снимка 7 и реализирах опитна постановка от снимка 8, на която камерата я няма, щото имам само 2 ръце.
    Въпреки, че в няколкото магазина ме убеждаваха, че със сигурностще ми трябва модул за преобразуване на сигнала, аз си бях написал домашното и знаех, че заводската камера без проблем се връзва за андроидска навигация, съответно и обратното трябва да работи ​​​​​​.
    Чудото се случи, при свързване на кабелите изгря образ на телевизора, даже има и насочващи линии, които едва ли ще се въртят като истински, ама ги има.
    Целта ми е да вкарам афтър маркет камерата в тялото на на завпдската част и да я закача за оригиналната букса. Обаче щастието никога не е пълно. Оказа се, че в кабела на афтър маркет кабела, в едно правоъгълно пластмасово нещо има понижител на напрежението до 3.3 волта. Това го истанових, след като срязах кабела на камерата и прозвънях зада направя мапинг към оригиналната букса и червения кабел не звънна никъде. Закачих за опитната установка и премерих 3.3 волта след дебелата пластмаса. Утре ще тичам при един приятел жичкаджия да видим къде да го намесим тоя понижител, щото в оригиналния корпус не се събира. Тъкмо ще ми върже афтърмаркет камерата за черния лентов кабелна оригиналната букса.
    Ще прикача и документ с пинаута на оригиналната камера, ама утре от компа, че телефона са снимки качва.
    Ще пусна допълнително и крайния резултат​​​​​​.
    ​​

  • #2
    Прикачам файла с пин-аута на оригиналната камера и малко по-късно и снимки на резултата.
    Прикачени файлове

    Коментар


    • #3
      Телевизора свети​​​​​​
      Афтърмаркет камерата е вързана за оригиналната букса. Намазахме с крем против вода и затворих. Монтирах и вече джипа вижда назад. Незнам дали съм я насочил правилно, тъй като никога не съм имал кола с подобно нещо.
      Вкарвах и изкарвах от гаража, не успях да строша нищо.
      Сега предстои тест с автомивка
      Прикачени файлове

      Коментар


      • #4
        Заравих да кажа, че ония понижител до 3.3в го вързах преди буксата под кората на задната врата от вътрешната страна, да е на сухо.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X