Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на предни носачи WK/WH

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на предни носачи WK/WH

Здравейте, имам нужда от малко помощ за избор на предни долни носачи за WK/WH.
    Споделете кой какви е слагал, и отзиви за издръжливост при нормална употреба.
    Колата е съвсем серийна, без "тунинг" и се ползва предимно по асвалт, а извън пътя я карам разумно и внимателно.
    Искам да сненя комплект носачите, за да мога на сегашните след това да подменя тампони и шарнири, за да имам едни готови. После само свалям-качвам.
    Благодаря.

Да не те разочаровам , обачеее всичко що се продава в БГ е голям боклук. Ако имаш възможност поръчай оттатък голямата вода.

Коментар

Развитието е следното.
      Подмених тампони и шарнири на старите носачи.
      Всъщност "подмениха ги", защото нямам достартчно свободно време и закарах колата на колега.

Коментар

Първоначално публикуван от Pavkata_svt Преглед на мнение
        Развитието е следното.
        Подмених тампони и шарнири на старите носачи.
        Всъщност "подмениха ги", защото нямам достартчно свободно време и закарах колата на колега.
        С какви тампони? Ако са полиуретанови, запаси се с търпение - ще тракат зловещо 1, а може и 2 години. И то до степен возещи се в колата да се шашкат и да ти викат: "Абе нещо се счупи по предницата?!". А всички "афтърмаркет" тампони за предни носачи са полиуретанови. Оригинални гумени - само в комплект с нови носачи ( ).
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Всичко купих от ДБК Димитров. Гумено-метални втулки.
          Имам и Крайслер Вояджър и на него подмених съшите неща, купени пак от там.
          Не помня кога точно беше, но предполагам че е било предо около 50 000км.Никакви проблеми.
          Понеже много части са ми минали през ръцете, томпоните им изглеждат качествени.
          Ще покарам и ще покаже. За сега колата се държи чудесно.

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            Да-а-а-а, явно когато аз съм сменял (2013 г.) моделът все още е бил "екзотичен"

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X