Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реална цена на читаво Cherokee XJ 4.0 в Германия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реална цена на читаво Cherokee XJ 4.0 в Германия?

Здравейте колеги,
    Очертава ми се отиване към Германия скоро, а от доста време се каня за джипка. Иска ми се 4.0 с автоматични скорости. (Всъщност това значи ли, че раздатката със сигурност ще е 242?)
    Поразгледах mobile.de и autoscout24.de и гледам има такива от 800 до над 2000 euro.
    Според вас дали тези под 1500 евра стават за нещо и ще издържат каране до тук? Не говорим за перфектна машина предвид годините им, но да става за каране след стандартно обсужване...
    Какъв разход мога да очаквам при пътуването насам?
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

До: Реална цена на читаво Cherokee XJ 4.0 в Германия?

Първоначално публикуван от nick_todorov Преглед на мнение
    Здравейте колеги,
    Очертава ми се отиване към Германия скоро, а от доста време се каня за джипка. Иска ми се 4.0 с автоматични скорости. (Всъщност това значи ли, че раздатката със сигурност ще е 242?)
    Поразгледах mobile.de и autoscout24.de и гледам има такива от 800 до над 2000 euro.
    Според вас дали тези под 1500 евра стават за нещо и ще издържат каране до тук? Не говорим за перфектна машина предвид годините им, но да става за каране след стандартно обсужване...
    Какъв разход мога да очаквам при пътуването насам?
    Това ,че е 4.0 автомат не е задължително да е с 242 може да бъде и 232(парт-тайм) а може и само на задно да е ,разхода ще ти е около 13-14 извънградско много зависи с колоко ще караш,модела е супер и със сигурност ще те докара до бг ,но имай впредвид ,че мотора е акцизен +5000ЛВ .УСПЕХ !
    JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
    JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
    JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
    JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

До: Реална цена на читаво Cherokee XJ 4.0 в Германия?

Ето един немски сайт за продажба на оффроуд автомобили има и няколко интересни Черокита
      http://www.ottensmeier-us-cars.de/fa...fahrzeuge.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X