Здравейте, сложих нови гуми мт, за първи път карам с такива гуми и се чудя дали ще има проблем да ги карам по магистралата, като съм наясно, че не са шосейни гуми, въпросът ми е дали ще се износят или спекат много бързо, за устойчивост и спирачен път съм наясно
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за кал по магистрала
Свий
X
-
Като за начало спордели какви са гумите, защото "кални гуми" е МНОГО широко понятие.
При повечето по-агресивни такива ще ти бръмчи клавата след всеки преход по асфалт с над 80км/ч, от друга съм търкалял Interco TrXuS M/T едни 5 години, но те са по-тихи от някои A/T-та.
Един модел Cooper са емблемарични в това отношение - над определена скорост не чуваш нищо друго, освен виенето от гумите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеИ след разходка до морето,от най големото село-половината грайфер нема да го има.Дискомфорта отделно,ама от воя на гумите над 100 км/ч.ще останете щастливи всички пътници.
Още 3 години и около 30000км имам с дуратраци, с които продадох возилото, карани целогодишно, за които упорито се твърди че лятото си заминават бързо. Бяха вероятно на 60-70% грайфер.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
На черокито съм с БФ гудрич мъд терен,карам го всеки ден-ходя с него на работа.Никакъв проблем,карай и си свиркай,ако заминаваха така гумите,досега трябваше два пъти в годината да хвърлям гуми.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар