Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за кал по магистрала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за кал по магистрала

Здравейте, сложих нови гуми мт, за първи път карам с такива гуми и се чудя дали ще има проблем да ги карам по магистралата, като съм наясно, че не са шосейни гуми, въпросът ми е дали ще се износят или спекат много бързо, за устойчивост и спирачен път съм наясно

Няма проблем да ги караш по магистрала , стига да не въртиш по 200 км всеки ден.
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Като за начало спордели какви са гумите, защото "кални гуми" е МНОГО широко понятие.

При повечето по-агресивни такива ще ти бръмчи клавата след всеки преход по асфалт с над 80км/ч, от друга съм търкалял Interco TrXuS M/T едни 5 години, но те са по-тихи от някои A/T-та.

Един модел Cooper са емблемарични в това отношение - над определена скорост не чуваш нищо друго, освен виенето от гумите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И след разходка до морето,от най големото село-половината грайфер нема да го има.Дискомфорта отделно,ама от воя на гумите над 100 км/ч.ще останете щастливи всички пътници.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
          И след разходка до морето,от най големото село-половината грайфер нема да го има.Дискомфорта отделно,ама от воя на гумите над 100 км/ч.ще останете щастливи всички пътници.
          Над 4 години (което са 10 морета) търкалях въпросните TrXuS-и, и към края бяха на 40-50% грайфер. Търкаляни са на 95% върху асфалт, за тия 4-5 години около 50-70000км.

Още 3 години и около 30000км имам с дуратраци, с които продадох возилото, карани целогодишно, за които упорито се твърди че лятото си заминават бързо. Бяха вероятно на 60-70% грайфер.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето тези са, не са най марковите, става въпрос за веднъж седмично да ги карам по 80км в посока, иначе ги карам предимно в гората.

Коментар

• cnc82
              cnc82 коментира
              Редактиране на коментар
              Нямаш никакъв проблем , карай си ги спокойно !

На черокито съм с БФ гудрич мъд терен,карам го всеки ден-ходя с него на работа.Никакъв проблем,карай и си свиркай,ако заминаваха така гумите,досега трябваше два пъти в годината да хвърлям гуми.
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Само имай предвид че на всичко извън сух асфалт някои са мега зле, а от втората година нататък хич не са това, което са били като нови, и от мега зле може да станат гига зле.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X