Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден ляв прозорец - проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заден ляв прозорец - проблем

Здравейте,отскоро съм собственик jeep wj 2002 4,7 и лека по лека стягам конкретното возило.Имам проблем със задния ляв прозорец не се вдига и сваля.При проверка в сервиз ми показаха конкретната част която е счупена и казаха да я търся.Въпросът ми е как точно се нарича тази част и може ли да се поръча отнякъде като ремонтен комплект?

Предполагам, че ще трябва, да си купиш целия стъклоповдигащ механизъм. Това е част от него и не вярвам да се продава отделно.
    https://www.autodoc.de/ridex/13643844 ето едно за пример.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аха супер благодаря много така вече ми е по ясна картинката.Нещо се бях объркал доста в мислите

Коментар

Из нета се продават много WJ на части. От морга съм купувал целия механизъм за 40 лева.

Коментар

Нищо недеи купува, вземи си целия механизъм от сервиза заедно със жилата и машинката. Изпрати го на Микрон Доцев, там ще ти рециклират( или сменят) стъклоповдигача и ще пренавият жилата. Дават ти го готов за монтаж.

Коментар

Благодаря за инфото!Ще опитам съвета на колегата FABARM звучи ми някак по лесен от разправиите с моргаджиите но да видим ....

Коментар

В София има човек Пламен Маджаров в Люлин,който ми е правил тази повреда на два от прозорците.
              Пластмасовата част,която е счупена се заменя с метална.
              Cherokee WJ 4.0L- NP242
              Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Здравейте,свързах се със сервиза на Микрон Доцев,изключително коректни и бързи по отношение на оферта и комуникация.Похвално!Цената 75лв!В зависимост от зора всеки сам решава.За мен е висока цената предвид факта че е заден прозорец,ако беше преден друга бира и за мой късмет след 5 досадни телефона с моргаджии и цени около 80 лв попаднах на разумна цена от 40 лв и това беше моят избор.Благодаря на всички за споделените мнения и идеи

Коментар

• Пенчо
                  Пенчо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Дано да работи дълго.

• sparkybg
                  sparkybg коментира
                  Редактиране на коментар
                  Вероятността не е много голяма. Пластмасата старее, напуква се, и накрая се чупи. След 2 купени от морга и изкарали най-много година, най-накрая си ги рециклирах сам и нещата се кротнаха.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X