Здравейте,отскоро съм собственик jeep wj 2002 4,7 и лека по лека стягам конкретното возило.Имам проблем със задния ляв прозорец не се вдига и сваля.При проверка в сервиз ми показаха конкретната част която е счупена и казаха да я търся.Въпросът ми е как точно се нарича тази част и може ли да се поръча отнякъде като ремонтен комплект?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заден ляв прозорец - проблем
Свий
X
-
Предполагам, че ще трябва, да си купиш целия стъклоповдигащ механизъм. Това е част от него и не вярвам да се продава отделно.
https://www.autodoc.de/ridex/13643844 ето едно за пример.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
Здравейте,свързах се със сервиза на Микрон Доцев,изключително коректни и бързи по отношение на оферта и комуникация.Похвално!Цената 75лв!В зависимост от зора всеки сам решава.За мен е висока цената предвид факта че е заден прозорец,ако беше преден друга бира и за мой късмет след 5 досадни телефона с моргаджии и цени около 80 лв попаднах на разумна цена от 40 лв и това беше моят избор.Благодаря на всички за споделените мнения и идеи
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар