Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приплъзване между 3 и 4-та скорост на Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приплъзване между 3 и 4-та скорост на Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd

Здравейте колеги,

Забелязах, че при моя джип има леко форсиране(приплъзване) когато превключва межу 3 и 4-та скорост. между другите скорости няма проблем при превключване стрелката на оборотомера пада надолу, но между 3-4-та скорост скача нагоре и се форсира леко и си включва 4-та. Имате ли представа защо?
    п.с.
    1. Наскоро смених компютъра на скоростите, защото забиха на 2-ра (обичайното), но и със стария компюрът го правеше този номер.
    2. Платката ми е естонска, по-тъмно зелено е.
    3. Предишния собственик е сменил масло, филтър и букса. Сложил е масло АТФ 4, но мисля, че не е проблем, все пак кутията е на мерцедес.
    4. Грешки освен P0702 (която мисля, че е стара заради компютъра) други не излизат, днес ще ги изчистя и ще го проверя пак.
    Давайте идей

Износен пакет съденители , разглобяване и ремонт . Препоръчвам и проверка на "мозъка" (блока с шибърните клапани)
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

• bocho64
      bocho64 коментира
      Редактиране на коментар
      Ако е свързано с потъмняване на флуда може и износен пакет да е. По добре да се започне от мозъка, ленив плунжер също води до подобни симптоми. А и втвърдено уплътнение на бутало също.

Благодаря за насоките кутията е 5 степенната автоматична на мерцедес нали? Тези дни ще откарам на майстор и ще пиша ако имам решение

Коментар

Да точно , 5 степенната автоматична на мерцедес .
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X