Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос на новобранец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос на новобранец

Здравейте,уважаеми колеги.Току що правя регистрацията си и се налага да питам,може би вече писано,за което ще ми прощавате.Вчера продадох семейния автомобил и се качих на мечтаното от известно време Гранд Чероки 2006 г.3.0 дизел,автомат.Първото,което ми каза човека и то се вижда е,че му свети чека.Аз днес ще я карам да я прочетат но все пак той споделя,че било цититар- "някакъв филтър,който струвал 250 лв.а може да се махне и софтуерно,но аз я карам така и нямам проблеми".Това е първото.
    опитах се на място да включа бавните,там където пише куадра драйв,опъвам онова листче нагоре,светва за момент жълтата лампа на таблото,но го пускам пак си пада долу и лампата гасне.Да не би да трябва да съм на друга позиция на скоростния лост,защото това упражнение го правих на Р,а и човека не успя да ми каже,защото никога не го бил ползвал?
    Предварително благодаря за отговорите,днес в 16:00 ще ходя да я гледа майстора  и ако всичко е наред ще участвам в дебатите .

За бавните - скоростите се поставят на N, лостчето се задържа вдигнато, докато на дисплея на десния "часовник" не се изпише... нещо, при мен на бензиново такова май се изписваше "ESP off" или "4х4 low" и светва и лампата за ESP. След това лостчето се пуска. Бавните се усещат, няма как да не разбереш, че не са включени. Изключват се пак със скорости на "N". Ако не се направи това, лампата мига и на същия дисплей се изписва "cneck shifting procedures" и естествено нищо не се включва. Има чалъм да се изтрие евентуална грешка в раздатката чрез изваждане на бушона за Powertrain Control Module (PCM) и поставянето му обратно, на дизела не знам къде е - виж в ръководството.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Благодаря,колега.После ще го тествам и ще видим другия проблем какъв ще се окаже.

Коментар

Утре ще го прехвърляме,каквото такова.Майстора каза че има проблем в дебитомера нз.точно какво но живи здрави,времето ще покаже,временно ще го карам така пък да видим .

Коментар

В София това е човекът:
          Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
          ...Свържете се с мен на edirangelov@abv.bg , във форума или на тел. 0885088444
          Сервизът е скъп, но по-евтин от дилърския и по-компетентен.
          Могат да поправят всичко. Имат и дилърска диагностика за тия коли.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            В София това е човекът:

Сервизът е скъп, но по-евтин от дилърския и по-компетентен.
            Могат да поправят всичко. Имат и дилърска диагностика за тия коли.
            +1

И Еди е супер мъж на място!
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

За съжаление не съм в София.За Пловдив да имате някой читав?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X