Здравейте,уважаеми колеги.Току що правя регистрацията си и се налага да питам,може би вече писано,за което ще ми прощавате.Вчера продадох семейния автомобил и се качих на мечтаното от известно време Гранд Чероки 2006 г.3.0 дизел,автомат.Първото,което ми каза човека и то се вижда е,че му свети чека.Аз днес ще я карам да я прочетат но все пак той споделя,че било цититар- "някакъв филтър,който струвал 250 лв.а може да се махне и софтуерно,но аз я карам така и нямам проблеми".Това е първото.
опитах се на място да включа бавните,там където пише куадра драйв,опъвам онова листче нагоре,светва за момент жълтата лампа на таблото,но го пускам пак си пада долу и лампата гасне.Да не би да трябва да съм на друга позиция на скоростния лост,защото това упражнение го правих на Р,а и човека не успя да ми каже,защото никога не го бил ползвал?
Предварително благодаря за отговорите,днес в 16:00 ще ходя да я гледа майстора  и ако всичко е наред ще участвам в дебатите .
опитах се на място да включа бавните,там където пише куадра драйв,опъвам онова листче нагоре,светва за момент жълтата лампа на таблото,но го пускам пак си пада долу и лампата гасне.Да не би да трябва да съм на друга позиция на скоростния лост,защото това упражнение го правих на Р,а и човека не успя да ми каже,защото никога не го бил ползвал?
Предварително благодаря за отговорите,днес в 16:00 ще ходя да я гледа майстора  и ако всичко е наред ще участвам в дебатите .

Коментар