Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка Jeep Liberty KJ 3.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раздатка Jeep Liberty KJ 3.7

Здравейте.Днес видях ,че раздатката е омаслена и капе масло.На пръв поглед ми се струва,че е гарнитура,ако има такава.Но никъде не намерих да се продава.Моля дайте съвет.

С херметик са повечето автомобили, раздатки, скоростни кутии, диференциали ..

Коментар

• ivo-police
      ivo-police коментира
      Редактиране на коментар
      Това изчезна отдавна от магазините ,поне не съм го виждАл.Силикони ползват.А питащият да си измие проблемното място и да уточни въпроса -населено място ,майстор или той ще тренира.

• tabu_bg
      tabu_bg коментира
      Редактиране на коментар
      Е под херметик имах предвид силикон, извинявам се ако са различни неща. Имах предвид силиконите на Дирко примерно, капака на веригата ми примерно е с такъв.

Най вероятно тече между скоростите и раздатката.Трудна работа да се е разтекла между капаците. В общи линии тая раздатка има три семеринга ,задния и тоя за предния кардан са видими а и по лесни за смяна. Ако обаче тече между скоростите и раздатката е малко по сложно.

Коментар

Да ,от там тече.Там семеринг или гарнитура е.

Коментар

Тъкмо два семеринга има, един от към скоростите и един на раздатката.Гарнитура няма.

Коментар

И един малко може тъп въпрос,но при доливане на масло в раздатката,как се разбира, че количество е достатъчно.Трябва да прелеее от пробката ли.

Коментар

Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение
            ...Трябва да прелеее от пробката ли.
            Да.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X