Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee xj 2.5 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Cherokee xj 2.5 бензин

Здравейте !! Може ли малко повече инфо относно този двигател ,като здравина и болежки понеже информацията във форума е доста оскъдна

Аз си взех такова,преди две седмици.И аз не намерих много инфо.На мен ми трябваше за ежедневна кола,сменник на витарата,която продадох и си взех черокито.Първо харесвам точно това купе,не исках гранд.Взех си 2.5,за да го карам всеки ден,до работа и като лека кола.С газов инжекцион,ми гори колкото витарата,по същия маршрут по който карах и нея.Всеки ще ти каже-вземи си 4.0,5,2 и т.н, зависи за какво ще го ползваш и може ли да си позволиш разхода на по-големия двигател,застраховки,данъци.Засега съм доволен,няма точка ръжда никъде.За мен си върви добре.Не го сравнявам с други черокита а с витара 136 к.с.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Благодаря за отговора По принцип ми трябва за ежедневна кола и зимата за лов, като става въпрос за каране по черни пътища , а не за тежък офроуд. Наясно съм , че е парт тайм , но това не ме притеснява , защото имам доста километри с Терано и съм свикнал. Колко ти е разхода на газ, ако си го засичал ?

Коментар

Смесено 15 на 100 газ,с газов инжекцион е,и гуми 235/75/15.Точно толкова ми гореше и витарата със същия размер гуми.
        Yamaha Yz450F
        Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Добър разход ! Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X