Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли майстори за WK2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли майстори за WK2

Има ли в софия човек който да разбира от Grand Cherokee WK2 ?!...

Първоначално публикуван от JGC Преглед на мнение
    Има ли в софия човек който да разбира от Grand Cherokee WK2 ?!...
    Май има: Дедо Владо.

п.с. Ама може и да не се навие да те ремонтира, ако не поработиш с въпроса за главните букви.

Коментар

От видяното във форума на въпросния Дедо Владо и диагностиките са му стари, за WK няма, а WK2 e следващия модел. (Дано да има човека, а за него видях доста добри отзиви. Направих си труда преди да попитам да разгледам форума.)
      Не говоря за ремонт никъде в поста как разбра, че трябва да ме ремонтира?!... И все пак, благодаря ти Пенчо за бързата намеса!!!
      Трябва ми майстор с който да се консултирам за разни неща по колата. От "Балкан Стар" имам предишни разочарвания с Мерцедес, та за това тук питам!

Коментар

Първоначално публикуван от JGC Преглед на мнение
        диагностиките са му стари,.....Трябва ми майстор с който да се консултирам за разни неща по колата.
        .........и дяда не е първ младост Питанката е с човека ли ще си говориш или с диагностиката му?
        Твърдо мога да кажа, че добър професионалист специалист по ВеКа 2 който да си говори с теб няма да намериш ъъъъъ все пак опитай с Еди Рангелов

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• JGC
          JGC коментира
          Редактиране на коментар
          Благодаря за бързия отговор Дядо Владо!
          Работата е там, че се доверих на майстор който не е запознат с подобни автомобили и не съм сигурен какво е сътворил. Частите също са "трудни" за този модел - поръчки, доставки, чакане. Та като цяло искам да я види човек занимавал се с подобни автомобили които да си каже мнението, а ако толкова ми беше до диагностиките щях да тичам към "Балкан Стар".
          И за лифт съм се замислил, но не прекален.
          Та ако можеш да поогледаш и попрепипаш този автомобил, то ще се радвам да мина за твоето мнение?!...

• дядо владо
          дядо владо коментира
          Редактиране на коментар
          Звънкаш и идваш

Пиши въпроси тук, с каквото те интересува. За сега сме 3ма с WK2 пишещите тук, така че може да те ориентираме . С кой мотор и коя година си?
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

• JGC
          JGC коментира
          Редактиране на коментар
          Да в София

• JGC
          JGC коментира
          Редактиране на коментар
          Кога и къде мога да мина?!...

• baha
          baha коментира
          Редактиране на коментар
          Аз съм в района на Панчарево, ако искаш уикенда може някъде да разлафим.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X