Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джиип 2.7 crd 163кс проблем вихрови клапи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джиип 2.7 crd 163кс проблем вихрови клапи

Здравейте,от скоро притежавам въпросното джипче,след около две седмици каране светна чека и джипа умря,нито ускоряваше като хората нито имаше мощност и пушеше черно отзад.Закарах го на диагностика и се оказа че е проблем с вихровите клапи,даваха ми много съвети,моторче,почистване откачане като цяло,като се изгаси и запали спира да свети и си върви,след известно време пак светва,сега като е по студено го прави по рядко..но го прави.Моля за съвет ако някой е имал този проблем...благодаря

Здравей колега,
    честита придобивка и много безавариини!
    преди около десетина дена имах същия проблем като теб - "умря". Диагностиката показа Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_20191127-173211.jpg Прегледи:0 Размер:347.7 КБ ID:6532076 т. е. моторче вихрови клапи. След демонтиране на горивния филтър се открива достъп до моторчето и лостчетата на клапите. При мен се беше откачило лосчето м/у моторчето и рейката на клапите и застанало така че да блокира движението на моторчето.
    Лосчето е на ябълка и само го закачих,
    Когато даде тази грешка компа влиза в режим при който турбината не надува и оборотите са ограничени.
    Дано съм полезен.
    Видях че си от София- потърси дядо Владо тук във форума има оставен телефон за контакт.
    Последно редактирано от KOLEV G; 01-12-19, 16:07.
    ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
    Grand Cherokee 2.7
    GSM 0888148630

Коментар

• ivkoni1978
      ivkoni1978 коментира
      Редактиране на коментар
      благодаря колега

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X