Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсан маншон на шарнир

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скъсан маншон на шарнир

Здравейте Колеги,

Моля помагайте с информация дали има по магазините резервен маншон за шарнир?

Тази вечер при сваляне на носача явно съм спукал маншона на левия шарнир и сега изтича греста през него.
    Умирам от яд сега!

Не съм чул или видял да продават...
    Защо си свалял носача?
    Сега се сетих, че имам носачите отпреди конверсията, която направих. Ама Димата ги е свалил със все шенкела, главината и горния носач... а на мене ръцете ми пречат и не съм се опитвал да ги разчаствам (подозирам, че за да ги свали така не е било само от бързане...). Т.е. можеш да си вземеш шарнири Moog от мен, ама трябва да си ги демонтираш сам
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Сменям средните тампони на носачите, че гумата се е деформирала.
      точно като го свалях и съм го цъфнал с щангата и забелязах грес да излиза....
      Намерих - https://duraflex-bg.com/%d0%bc%d0%b0...%d0%bb%d1%82-2

По това което замерих маншона е 20мм+42мм L=30мм.

Коментар

Маншони има много и са евтини. ДБК Димитров също предлагат. Силиконови, полиуретанови....ще го смениш няма страшно. Аз карам с няколко такива и няма проблем.

Коментар

Аз сложих едни жълти полиуретанови, доволен съм, потърси в гугъл мисля че фирмата беше от Пловдив по спомен. Само че са на размери, трябва да знаеш твоя какви отвори има отдолу и отгоре и колко е висок.

Коментар

Да благодаря ви! Намерих и поръчах, но с това малко усложних работата и удължих срока за ремонт

Реалния размер който измерих на шарнира след сваляне на старият маншон е: 20,5мм в долната част / 40мм в горната част / необходима височина на манщнона 32мм - Това е ако някой има нужда от смяна на маншона!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X