Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD върти,но не пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD върти,но не пали

Здравейте,проблема ми е следният:Стартера върти,но колата пали когато си поиска.Някой път от 1-вия път,някой път от 20-тия.Това го прави и при студен и при топъл двигател.Като запали си държи нормални обороти,нито пуши нито нищо.Даде грешка P0340 за датчик на разпределителния вал.Смених го и грешката изчезна,но проблема остана.Върти стартера все едно не отива гориво.Закачихме дюзите на колби и показа,че 4-та леко пикае,но според мен не е от това проблема.Замерихме акумулатора докато паля и показа,че е малко стартовия ток.Сложих друг ала уви същата работа.Някакви идеи ???
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002

Възможно ли е да е от датчик на колянов вал ?

Коментар

Диагностика - живи данни (обороти , налягане в реала, синхронизация има ли). може да пробваш и по "бабешката" дали пали със спрей винаги примерно , ако пали значи не прави налягане...и тогава я дщза я регулатор я нехерметичност в горивната система. Намери шечен диагностик така ограничаваш разходите само до необходими и достатъчни

Коментар

А как да разбера дали не е от имобилайзера?

Коментар

Изгоря ми машинката на задното стъкло.Смених я преди 2 месеца и от тогава някой път като паля се сваля прозореца и като заключвам колата 4-5 пъти ми е правила да не светят мигачите ....за това си помисх че може да е от имобилайзера..

Коментар

Непаленето не е от имобилайзера, ако той е проблема колата запалва и след секунда гасне. За останалото и аз да препоръчам дядо Владо, че до там ми стигат компетенциите
            Grand Cherokee WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X