Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член :) на клуба Джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов член :) на клуба Джип

Здравейте,
    преди да съм пуснал тема с първия проблем искам да се похваля с новата си придобивка Jeep Grand Cherokee 3.1ТДИ (the infamous) Лимитед 2000г.
    Уникален е автомобила, пожелавам си всичките ремонти които ще му правя да са в рамките на нормалното(дано нормалното не вкл. смяна на двг.)
    Искрени благодарности на Голди и Румен за помощта при избирането, почерпката не съм я забравил
    Поздрави и безаварийно каране на всички!
    V10

До: Нов член на клуба Джип

Честито със здраве да си го караш... качи снимки да го видим.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ето я! Татина сладка!
      Прикачени файлове
      V10

Коментар

Честито и от мен

Коментар

Честита и безаварийна покупка!
          Въпреки не малкият списък, който ти направих ти го купи. Браво на тебе, смел си. Смятам, че стъпка търпение от твоя страна нямаше да са излишни, но поне основните агрегати работят.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
            Честита и безаварийна покупка!
            Въпреки не малкият списък, който ти направих ти го купи. Браво на тебе, смел си. Смятам, че стъпка търпение от твоя страна нямаше да са излишни, но поне основните агрегати работят.
            мерси Влади, списъка го подхващам следващата седмица(окачване се прави), все пак удоволствието не е само в карането,а и след време ако ми кажеш "Казах ли ти аз тогава" ще знам че съм си бил виновен само аз
            V10

Коментар

Айде ЧЕСТИТОоооооооо и от мен. Много безавариини километри.
              Mitsubishi Outlander

Коментар

А я да питам тези агрегати чуствителни ли са към видовете дизел? Ако му сипя премиум дизел по-добре/по-лошо ли ще му е?
                V10

Коментар

Много е арнааааааа бре...., айде честито и от мен. Със здраве да си я караш.

Коментар

КУКЛА!
                    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Хайде честито и от мен. Дълги и безаварийни километри
                      За да хванеш луд,прати луд да го хване :D
                      Jeep Grand Cherokee Limited WJ 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от rustson Преглед на мнение
                        мерси Влади, списъка го подхващам следващата седмица(окачване се прави), все пак удоволствието не е само в карането,а и след време ако ми кажеш "Казах ли ти аз тогава" ще знам че съм си бил виновен само аз
                        Дано да не се окажеш пророк за зло, колега (както казват старите хора: "пу-пу, да не му е уроки"). Дано всичко да ти е наред с експлоатацията на този хубавец, че като знам каква мъка му е на колегата walker за неговия точно такъв Гранд.
                        Добре дошъл тук. Както си забелязал - винаги ще намериш подкрепа и съвет от колегите. Успех.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Здравейте,
                          преди да съм пуснал тема с първия проблем искам да се похваля с новата си придобивка Jeep Grand Cherokee 3.1ТДИ (the infamous) Лимитед 2000г.
                          Уникален е автомобила, пожелавам си всичките ремонти които ще му правя да са в рамките на нормалното(дано нормалното не вкл. смяна на двг.)
                          Искрени благодарности на Голди и Румен за помощта при избирането, почерпката не съм я забравил
                          Поздрави и безаварийно каране на всички!
                          Колега дано ти случиш,аз не случих.Честито!Да си го караш със здраве!

Коментар

мерси колеги!
                            много четох форума преди да си го взема и почти се бях разколебал ама пусто е много ми хареса, направих му 700км уикенда, дотук добре (казал падащия от 15-я минавайки покрай 7-я) колата ми даде 8,3 до Русе и 8,8 навръщане разход.
                            Не пушеше, дърпаше яко никакви забележки. Единственото което видях е че може би термостата ми е за смяна защото беше хладно и по надолнищата падаше темп-а до 70 градуса но и за момент по нагорнищата не мина 90.
                            В тази връзка знаейки характера на тези автомобили ще ме прощавате за лаишкия въпрос ама не е ли по добре да си с неизправен термостат(постоянно отворен) и винаги да ти е охладен повече от нормалното за да нямаш проблеми с двигателя?! Какви са минусите освен по-високия разход?
                            Колега walker искрено ти желая скорошно оздравяване на твойта жипка и не пожелавам на никой да му се случват подобни неща!
                            Поздрави
                            V10

Коментар

мерси колеги!
                              много четох форума преди да си го взема и почти се бях разколебал ама пусто е много ми хареса, направих му 700км уикенда, дотук добре (казал падащия от 15-я минавайки покрай 7-я) колата ми даде 8,3 до Русе и 8,8 навръщане разход.
                              Не пушеше, дърпаше яко никакви забележки. Единственото което видях е че може би термостата ми е за смяна защото беше хладно и по надолнищата падаше темп-а до 70 градуса но и за момент по нагорнищата не мина 90.
                              В тази връзка знаейки характера на тези автомобили ще ме прощавате за лаишкия въпрос ама не е ли по добре да си с неизправен термостат(постоянно отворен) и винаги да ти е охладен повече от нормалното за да нямаш проблеми с двигателя?! Какви са минусите освен по-високия разход?
                              Колега walker искрено ти желая скорошно оздравяване на твойта жипка и не пожелавам на никой да му се случват подобни неща!
                              Поздрави
                              Благодаря за пожеланията!
                              На въпроса ти - принципно си мисля,че няма какво да се случи,но зимата може би ще ти се отрази сериозно на разхода.
                              Все пак те съветвам да си оправиш термостата.
                              Проблема на тези двигатели е,че след голямо натоварване трябва да се остави да поработи на място за да се нормализира температурата в двигателя.Ако го угасиш веднага,температурата се повишава значително и могат да се случат неприятни неща.
                              Това знам аз.
                              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X