Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за MP3 чейнджър за WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за MP3 чейнджър за WJ

Намерих един MP3 чейнджър Alpine за 6 диска, модела е CHA-S634. Оригиналния чейнджър на Гранда също е Alpine, въпроса е дали ще стане и дали изобщо Инфинитито или квото е там ще го разпознае? Проблема е, че чейнджъра е чак в Русе - да не се разкарвам да го пробвам директно с колата. Евентуално някой с WJ от Русе да пробва?

Някой може ли да помогне?
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

До: Въпрос за MP3 чейнджър за WJ

за какво ти е този чеинджър, дисковете са отживелица. вземаш един Ipod , един FM трансмитер за него - но белкин, не някво дърво и живот си живееш! качеството е чудесно , системата удобна и компактна...
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
      за какво ти е този чеинджър, дисковете са отживелица. вземаш един Ipod , един FM трансмитер за него - но белкин, не някво дърво и живот си живееш! качеството е чудесно , системата удобна и компактна...

По тоя въпрос може да се поспори - в момента съм с такава джаджа. Качеството на звука е относително прилично, но нищо повече - изобщо не се оползотворяват възможностите на тая система Infinity Gold, която с CD диск вади наистина страховит, почти перфектен звук - докато с трансмитера си звучи като средно добра радиостанция. И като пътуваш, постоянно трябва да сменяш честотата, щото се намесват разни регионални радиостанции.

Освен това трансмитера не може да се управлява с бутоните на волана - което си е голямо удобство.

6 диска с МП3-ки са над 4 гигабайта, абе над 1000 парчета - и на дисплея ти се изписва заглавие, албум и т.н.

Заеби ги тия трансмитери - това е компромисно решение за краен случай.
      Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Заеби ги тия трансмитери - това е компромисно решение за краен случай.[/QUOTE]

...
        ами ползвай си линейния вход с кабел тогава. инфинитито наистина свири чудно, но разликата не е кой знае каква... обаче подчертавам говоря за читав трансмитер - моят е 100тина долара, не е за 20лв от технополис
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Чейнджъра няма да стане.

Понеже знам, че си мераклия виж това и помисли над него.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...fAudioQ5fVideo

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...highlight=ipod

Управляваш го от волана и оригиналното аудио разпознава Айпода като ченджър.
          Ако те притеснява поръчката аз ще ти поръчам едно.

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
          ...6 диска с МП3-ки са над 4 гигабайта, абе над 1000 парчета - и на дисплея ти се изписва заглавие, албум и т.н.
          На дисплея на Инфинитито няма да излиза инфо за песента и изпълнителя, но пък Класик Айпода е с доста приятен дисплей... и има опции за по 160гб. Не можеш да изслушаш толкова музика :-)

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
            Чейнджъра няма да стане.

Понеже знам, че си мераклия виж това и помисли над него.

Управляваш го от волана и оригиналното аудио разпознава Айпода като ченджър.
            Ако те притеснява поръчката аз ще ти поръчам едно.

Окей, наистина съм мераклия, поръчвай ми едно такова кабелче, много добре си усетил, че нямам никакво понятие от ибея и пазаруването оттам.

Само че ще трябва и Айпод да купувам - в ибея са по-евтинички, предполагам? Хич не ми трябват 160Гб, и 8 ми стигат, ще ми се дивайса да е максимално мъничък, а не някой топуз с размерите на Айфон.

Предполагам, че звука на големите и по-малките Айподи е еднакво добър?
            Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Еднакво добър е звукът. Иди си вземи от магазина на Епъл. Аз съм внимателен с електрониката от Ибей - гаранции и пр. не им вярвам нещо.

Коментар

"Радиото" ти като моето ли е? Обърни внимание на бутона, който сменява режимите - tape/cd/cd-c ли е или mode?

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                  "Радиото" ти като моето ли е? Обърни внимание на бутона, който сменява режимите - tape/cd/cd-c ли е или mode?
                  Ето, снимах "радиото"

Всъщност сега се сетих - имам един Айфон 16 Гб - подариха ми го, ама не го ползвам, щото изобщо не ми е удобен.
                  Той може ли да работи като Айпод с тая джаджа?
                  Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1999-...4506.m20.l1116

Аз взех точно това. Малко е по-скъпо но става и с Айфон. Работи и като хендс фри май. Радиото е ОК.
                    Последно редактирано от Сашо Пунчев; 09-07-09, 19:43.

Коментар

Първо искам специално да благодаря на Сашо Пунчев за помощта - нямаше да се оправя нито с поръчката, нито с монтажа. Както вече си знаеш, имаш да пиеш цял басейн бира

А сега да докладвам, защото сигурно мнозина са се измъчили с разните му там чейнджъри и въобще технологии от миналия век.

Ето къде го монтирах (само предната част на китайска стойка за навигация, без лебедовата шия, залепена с двойно-лепяща лепенка за меката пластмаса на таблото). Много удобно, щото можеш да си ръчкаш айпода, без почти да си отместваш ръцете от волана.

Работи перфектно, звука е бомба, напълно идиотоустойчиво - като загасиш двигателя или радиото, айпода също гасне, дозарежда си баКтерията, ако има нужда, и после се изключва изцяло). И все пак е желателно да не се оставя в колата - те катализаторите свалят, та на един айпод ли ще простят...

Като палнеш колата, музиката тръгва от същото място, където е спряла. С бутоните на волана се управлява почти всичко, а с останалите бутони по "радиото" може да се "превърта" бързо напред и назад (с FF и RW), песните се сменят със SEEK, но с бутоните от волана си е най-удобно. Ми това е.

Единственото, което ме дразни, е че не ми показва часовника - трябва да се натиска бутона TIME, за да се появи за няколко секунди - и после се връща към брояча за секундите на песните.

Ето как изглежда на колата

С една дума - силно, направо горещо препоръчителна джаджа, а и никак не е скъпо - барабар с интерфейсния кабел, айпода 30 гб и стойката всичко ми излезе под 350 лева.
                      Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

хайде честито! тома неверни
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

Еххх страшно е
                          моя ченджър си бачка ама нещо ме посръбват ръцете за една такава джаджа!
                          Едно/две въпросчета:
                          1.нямаше ли черен айпод
                          2.нощем не те ли дразни дисплея на под-а?
                          V10

Коментар

Първоначално публикуван от rustson Преглед на мнение
                            Еххх страшно е
                            моя ченджър си бачка ама нещо ме посръбват ръцете за една такава джаджа!
                            Едно/две въпросчета:
                            1.нямаше ли черен айпод
                            2.нощем не те ли дразни дисплея на под-а?
                            Отговори:

1. Просто такъв ми изпадна - един приятел си купи нов и ми даде стария си айпод за смешни пари (160 лева за почти неизползвана, абе практически нова 30 гигабайтова машинка). Иначе нови в магазина има всякакви - черни, жълти, розови - каквито си искаш. Ама цените почват от 500 лева нагоре. В тая криза ще се наложи да преглътна цвета - пък и всъщност изглежда доста свежо.

2. Яркостта може да се регулира - а може и да се нагласи с таймер да угасва след 2,5, 10, 15 или 20 секунди - но при всяко докосване или смяна на песните светва отново.
                            Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

От: Въпрос за MP3 чейнджър за WJ

Някой поръчвал ли е скоро такава уювина , че аз намерих само в Амазон намерих такава с 10 пинова връзка с чейнджъра ? От горните линкове ми излиза една дето се връзва с радиото и не съм сигурен дали е правилната ?

Намерих при братята китайци ..
                              Последно редактирано от Stank; 17-03-16, 13:09.
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X