Здравейте. Нов съм във форума, но от две седмици и аз имам автомобил 4x4, с който имам проблем. Проблема е следния: както си карах изпищя някакъв зумер и забелязах, че стрелката на температурата показва много малко преди червената зона. След това рязко се охлади (според стрелката) до показание в средата на скалата. Под рязко имам предвид около 1-2 секунди. На следващия ден забелязах че няма течност в разширителния съд. След оглед видях че ми тече радиатора на парното. Сега имам да разхвърлям половината кола за да го оправя, но не зная как се обезвъздушава. На радиатора видях нещо като пробка но не съм сигурен. Ако някой мойе да даде някакви съвети и напътствия ще му бъда много благодарен. Черокито е 99 година 2.5 дизел. Поздрави на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обезвъздушаване на Cherokee
Свий
X
-
-
До: Обезвъздушаване на Cherokee
Кажи нещо повече понеже няколко седмици стоя в бокса разглобен, заради протекъл радиатор на парното. Днес го събрах. Вече е с ново радиаторчено не мога да го обезвъздуша нещо. Немога да вкарам антифриз в проклетото радиаторче. Забравих да спомена че джипката е в Англия с английски волан и трябва след по малко от несец да ме докара до България. Лошото при мен е че тръбичките за това радиаторче минават над главата и са по високо от тази точка, и нищо не ми идва наум как да го излъжа. Прочетох какво е написал GUN и видях снимките, но все още не не мога да се оправя. И още нещо кака се разкарват чорбите от охладителната система? Понеже моята си иска промивка. Извинявам се ако задавам глупави въпроси ама за мен е нова машина и все още я разучавам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар