интересува ме този двигател понеже искам джип но нямам много финансови средсва и гледам какво ли не какви ли не марки и модели и все питам и пак ще питам а доста прочетох из форума .. та ме интересува този двигател за градкси условия , понякога и за гората но не за офроуд,съшо така и за зимата.Не искам висока скорост .Сега карам голф ако някой може да направи някакво сравнение във возенето.С две думи за Семейна кола го вземам.благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Cherokee 2.1TD
Свий
X
-
Ето в тази тема съвсем малко по-надолу се откриват отговорите на въпросите ти:
2.1td на Cherokee спрямо 4.0l '+' и '-'...
-
Незнам точно но и аз бях решил да купувам Чероки 2.1TD бях намерил в Свиленград за 4000лв човека ми каза че надувало поразпитах това онова и каато разбрах колко струва една глава се отказах ще ми стъпи на 5500-6000 е че аз по добре да си купя в движениеАма както и да е
Точно дизел ли търсиш или бензин ?
Коментар
-
Много интересно става когато почнат да пишат хора които не са хващали и поддържали такъв автомобил. Тук има доста каращи Чероки, на Балканджията например джипа е същия. Това за главатаважи за много двигатели, но както виждаш попътищата се движат доста 21, 25 и Еспаси на Рено все с този двигател и никой не се тръшка. За мен този двигател е слаб за джипа и това му е основния недостатък, иначе е далеч по-ремонтопригоден, евтин и издържлив от италианския на VМ който слагат на по-късните модели. Другото неудобство на модела е раздатката парт тайм, но пък е здрава.
Поинтересувай се и виж, но от хора които са наясно. Да не се обижда колегата който щял да купува за 4000 и се отказал че ще му излезе скъп ремомонта, но джип за 4000 не съществува в природата. А и частите не са толкова скъпи ако знаеш от къде да си ги купиш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар