Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 2.1TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Cherokee 2.1TD

интересува ме този двигател понеже искам джип но нямам много финансови средсва и гледам какво ли не какви ли не марки и модели и все питам и пак ще питам а доста прочетох из форума .. та ме интересува този двигател за градкси условия , понякога и за гората но не за офроуд,съшо така и за зимата.Не искам висока скорост .Сега карам голф ако някой може да направи някакво сравнение във возенето.С две думи за Семейна кола го вземам.благодаря

Ето в тази тема съвсем малко по-надолу се откриват отговорите на въпросите ти:
    2.1td на Cherokee спрямо 4.0l '+' и '-'...

Коментар

Незнам за возия обаче този двигател ако издуха гарнитура или направиш нещо на главата ремонта излиза много скъпо за Рено 19 1.9D главата е 600лв, а за 2.1TD е около 800-1000лв двигателя е 1:1 с този на Рено Еспейс.

Коментар

при нормални условия на каране без тормозене на двигателя какво една обикновенна кола ми се струва че може и без тоз проблем може и да греша щото може и да е слабо място какво при rover автомобилите на всеки 2-3 проблем е гарнитурата.

Коментар

Незнам точно но и аз бях решил да купувам Чероки 2.1TD бях намерил в Свиленград за 4000лв човека ми каза че надувало поразпитах това онова и каато разбрах колко струва една глава се отказах ще ми стъпи на 5500-6000 е че аз по добре да си купя в движение Ама както и да е

Точно дизел ли търсиш или бензин ?

Коментар

по принцип нямам притенции подръжката ме интересува да не е много скупа да мога да я подържам не да я гледам от блока си и да ме е яд ти случайно знаеш ли колко са едни накладки , съединител ремъци основните му неща

Коментар

Много интересно става когато почнат да пишат хора които не са хващали и поддържали такъв автомобил. Тук има доста каращи Чероки, на Балканджията например джипа е същия. Това за главатаважи за много двигатели, но както виждаш попътищата се движат доста 21, 25 и Еспаси на Рено все с този двигател и никой не се тръшка. За мен този двигател е слаб за джипа и това му е основния недостатък, иначе е далеч по-ремонтопригоден, евтин и издържлив от италианския на VМ който слагат на по-късните модели. Другото неудобство на модела е раздатката парт тайм, но пък е здрава.
              Поинтересувай се и виж, но от хора които са наясно. Да не се обижда колегата който щял да купува за 4000 и се отказал че ще му излезе скъп ремомонта, но джип за 4000 не съществува в природата. А и частите не са толкова скъпи ако знаеш от къде да си ги купиш.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X