Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с паленето!

Колеги искам малко акъл.
    Индивида е:
    86г 2.1tdi
    Проблема е следния: когато е студена джипката ми не палеше вартях по 1 час с по 5-6 подгрявания.Откарах я на маистор и ми сложи прозрачek маркуч на помпата които се вшждаше въздух от 1.5-2.0см.Оправих ме проблема с въздуха и джипката започна да си пали без грешка.Изкара 1 седмица и пак старата песен на нов глас,но сега няма въздух в маркуча.

До: Проблем с паленето!

Ако я оставяш на стръмно (предницата по-високо от задницата) ще го има този ефект. Трябва да сложиш клапан на маркуча за нафтата. На мен ми отрови живота това и сега не я оставям с муцуната нагоре и вече нямам проблем. Все не мога да се наканя да сложа този клапан.

Коментар

Привет колега!
      Виж в тази тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=53255&page=2
      Провери всички маркучи! Ако са ти сложили прозрачен маркуч само от филтъра към помпата, по-добре сложи прозрачен и преди нафтовия филтър.Става въпрос за този, който идва от резервоара.Има вероятност да дърпа въздух и от там или да ти връща горивото обратно в резервоара! Така поне ще елиминираш и този вариант. Ако се окаже, че всичко е наред и с тази част от нафтопровода, следва диагностика на дюзите, проверка на компресията на ДВГ, херметичност на самото ГНП или настройка на предварението му, може и свещите да са ти заминали... Но аз си мисля, че щом е палил 1 седмица без проблем... значи е нещо малко, но достатъчно вредно!
      Успех!
      Jeep Cherokee XJ `91
      "... До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст!
      След девети той направи съдбоносната крачка напред!..."

Коментар

И според мен си изтърва горивото. Слагаш едно клапанче последователно на входния маркуч и си спирай както искаш. Струва 10-12лв. Провери си и подгревните свещи дали са читави. Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X