Някой знае ли нещо по въпроса?Ако няма такъв клуб имам предложение да направим.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли клуб на JEEP в България?
Свий
X
-
До: Има ли клуб на JEEP в България?
Имаше подобни мераци.... Ама колегите не можаха да дойдат и веднъж на сбирка. При условие, че бяхме я направили в центъра на България, уж да е удобно за всичкиНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Може....... обаче нещо това деление на клубове не ми допада много-много. Тук и без това си имаме един доста голям кръжок по интереси. Казва се оффроуд България. И смятам, че марката на МПС-то не е определяща. ИМХО.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivoiliev Преглед на мнениеВеднъж,дваж не е показетел.Опитайте пак,отново в центъра на България,но този път с чеверме, с чужди "каки" и може и да стане.
Ангажирам се в организациятаНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivoiliev Преглед на мнениеВеднъж,дваж не е показетел.Опитайте пак,отново в центъра на България,но този път с чеверме, с чужди "каки" и може и да стане.
Ангажирам се в организацията
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение"Каки"-те от теб....
Коментар
-
Първоначално публикуван от walker Преглед на мнениеЗначи ще участваш,така ли?
Ако ми останат американците дотогаваИ ако имам такава възможност........
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Ангажирам се в организацията
Давайте идеи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнениеаааааа, не!!!
организацията ще куца без "каките" .....Така,че да се чувстват поканени и те.
Коментар
-
Първоначално публикуван от walker Преглед на мнениеПърво може би трябва да решим къде да го направим,но пък зависи колко души ще се съберем.И кога.
Давайте идеи.Иво Илиев
0888 008 661
JEEP GRAND CHEROKEE 4.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivoiliev Преглед на мнениеУзана!Географския център на България.1-ви и 2-ри август.От мен едно шиле и шише ракия.Лошото е че по това време в Габрово няма "Каки"-всичките са по морето.Ще се развличаме със стрелба по панички..Пък зимата на планината.
[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от walker Преглед на мнениеАбе,да ти кажа виждал съм доста каки с JEEP.Така,че да се чувстват поканени и те.
Ще се постарая да дойда когато уточните къде и кога.[COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар