От скоро съм във форума .Изчетох доста и ми направи впечатление , че в много други градове си организират срещи и се познават един с друг.Какво ще кажете да организираме нещо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До всички от Пловдив
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: До всички от Пловдив
Айде в петък вечерта, че в събота се отива във Велинград.
Някое кафене, като Графита или на друго удобно място за паркиране.
Предполагам говориш за всички, а не само JEEP.
Може би темата трябва да бъде преместена в друг раздел?!Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
-
Впетък може.Разбира се,че за всички .Грешката е моя,по добре да се премести.Не е ли по добре да го организираме за другата седмица защото не всички влизат във форума всеки ден.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Колеги, правете уговорките в тази тема, за да могат да я видят повечето пловдивчани
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=21593&page=11
И наистина е срамота - не сме се срещали много отдавна, хайде бъдете по-активни де!
П.П. Ако може, модераторът да залепи тази тема към другата от линка, моляИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеНякое кафене, като Графита или на друго удобно място за паркиране.
Коментар
-
Здравейте колеги (или поне надявам се бъдещи). От Пловдив съм и ми предстои покупката на първи джип. Много съм разколебан какво да взема, всеки ден съм на различно мнение, минах и два пъти през версията Гранд Чероки. Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнение...Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила.
Казано е вече
Петък 19.00часа Графита.
Аз ще дойда.
ПП ползвайте линка от поста на Фани. Там е темата на пловдивската група.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнениеЗдравейте колеги (или поне надявам се бъдещи). От Пловдив съм и ми предстои покупката на първи джип. Много съм разколебан какво да взема, всеки ден съм на различно мнение, минах и два пъти през версията Гранд Чероки. Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила.
Ако искате едно бързо кафе - петък, 22 май, 19.00 часа, заведение Графит /има голям паркинг, на Кукленско шосе/.
Ей така да се видим. Пък който дойде, дойде. После пак.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар