Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До всички от Пловдив

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До всички от Пловдив

От скоро съм във форума .Изчетох доста и ми направи впечатление , че в много други градове си организират срещи и се познават един с друг.Какво ще кажете да организираме нещо.
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

До: До всички от Пловдив

Айде в петък вечерта, че в събота се отива във Велинград.
    Някое кафене, като Графита или на друго удобно място за паркиране.

Предполагам говориш за всички, а не само JEEP.

Може би темата трябва да бъде преместена в друг раздел?!
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Впетък може.Разбира се,че за всички .Грешката е моя,по добре да се премести.Не е ли по добре да го организираме за другата седмица защото не всички влизат във форума всеки ден.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Здравейте,
        Чудесна идея ! Аз съм от София, но ще дойда също. Хубаво е да има такива срещи от време на време. Ако може срещата да не е много рано сутринта, и да е даден адрес - улица и номер, за да се намери лесно мястото, защото не познавам много добре града.

Коментар

Действай!
          Измисли място и час.
          И пускай!

Коментар

Колеги, за другата седмица съм с Вас. Само дата и час да се каже и не забравяйте адрес на заведението, че ако е някое не много известно ще се търси в bgmaps

Коментар

Колеги, правете уговорките в тази тема, за да могат да я видят повечето пловдивчани

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=21593&page=11

И наистина е срамота - не сме се срещали много отдавна, хайде бъдете по-активни де!

П.П. Ако може, модераторът да залепи тази тема към другата от линка, моля
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                Някое кафене, като Графита или на друго удобно място за паркиране.
                Графита e добре, също и в петък е добър ден, поне за мен

Коментар

Здравейте колеги (или поне надявам се бъдещи). От Пловдив съм и ми предстои покупката на първи джип. Много съм разколебан какво да взема, всеки ден съм на различно мнение, минах и два пъти през версията Гранд Чероки. Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила .

Коментар

Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнение
                    ...Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила .
                    Е що да не може бе колега, нали затова е Збирка да се Збираме.

Казано е вече

Петък 19.00часа Графита.
                    Аз ще дойда.

ПП ползвайте линка от поста на Фани. Там е темата на пловдивската група.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнение
                      Здравейте колеги (или поне надявам се бъдещи). От Пловдив съм и ми предстои покупката на първи джип. Много съм разколебан какво да взема, всеки ден съм на различно мнение, минах и два пъти през версията Гранд Чероки. Въпросът ми е може ли да дойда на срещата, за да се поконсулирам с Вас на базата ан опита с личните ВИ возила .
                      Да не си купил нищо преди да чуеш три четири разправии и да си направил поне още толкова разходки. Ще прецениш.

Ако искате едно бързо кафе - петък, 22 май, 19.00 часа, заведение Графит /има голям паркинг, на Кукленско шосе/.
                      Ей така да се видим. Пък който дойде, дойде. После пак.
                      Последно редактирано от nikita66; 20-05-09, 17:28. Причина: промяна на час

Коментар

Е аз с намирането на Графита няма да имам проблеми, все пак съм от Кичука , остана да нацела и масата със съфорумците и всичко ще е 6. Иначе и аз на това съм решил да базирам избора си, на разкази на "препатили"

Коментар

Гледай аватарите и снимките от линка на Фани.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Моля, да заключите тази тема. Дублира се с "Групата от
                            Пловдив". Пък и е в друг раздел.
                            Благодарим!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X