Проблема е следния, след като счупих каре на предния кардан, вече купувам втори втора употреба и е на лице все един и същи проблем, след определена скорост се появява вибрация, карах джипа само със задния кардан и вибрации нямаше, дали има някаква особеност на монтажа или все си купувам криви кардани, и дали е сигурно, че ако купия нов вибрацията ще изчезне?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем след смяна на кардан
Свий
X
-
До: Проблем след смяна на кардан
Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеХвърлях боб, според него си от Смолян и караш Grand Cherokee 2.5 TD.
Ама дали е вярно - кой да ти каже?
А нещо по проблема може ли да каже бобаче проверката на баланса май се оказва проблем за този кардан, а ако при самия монтаж някой може да каже дали има нещо специфично ще е добре, иначе каретата казват че са здрави, за сега щото със сигурност ще се разбият ако е карам така.
Коментар
-
Тук http://felixnz.business.bg/
и
Фирма “Риткард” ЕООД извършва консултации, разработка, изработка и ремонт на всички видове карданни предавки за транспорта, промишлеността и земеделието. Фирмата разполага с база и дългогодишен опит в тази дейност. Единствено “Риткард” ЕООД извършва уплътняване на подвижни и неподвижни шлицеви връзки. Ето само някой от услугите по ремонта на карданните предавки:
• Цялостна диагностика на кардан
• Смяна на каре
• Смяна на тръба
• Смяна на опорен лагер
• Удължаване / скъсяване на кардани
• Уплътняване на шлицеви двойки (нанасяне и подмяна на антифрикционен слой)
• Смяна на шлицеви двойки
• Динамичен баланс на кардани
Фирмата работи както със собствени резервни части, така и с такива на клиента.
База:
инж. Иван Тончев Иванов
Тел./Факс: 0838 7 5005, GSM 0888442447
матеряла е от http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43679
Коментар
-
докато ми балансират кардана (ако въобще в това е проблема) колкото си искам ли мога да карам само със заден кардан, джипа е 3.1 TD 2001 WJ мисля, а ако ме питате каква е раздатката, за да ми отговорите знам само, че е под колата
Коментар
-
Първоначално публикуван от rende Преглед на мнениеАко и след баланса не се укроти си виж ябълката на карето което се връзва за раздатката.Само от там ще да еУСПЕХ!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар