Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се сменя крушка на габарит на Grand Cherokee 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се сменя крушка на габарит на Grand Cherokee 2002

Привет на всички,
    От скоро съм горд собственик на Grand Cherokee 2002 , обаче ми е изгоряла крушката на габарита и не мога да я сменя , ако някой може да даде малко инфо
    Последно редактирано от Злой; 30-04-09, 20:11. Причина: Погрешен раздел, объркващо заглавие, правописни грешки

До: Как се сменя крушка на габарит на Grand Cherokee 2002

Вижте този линк, колега, може да Ви свърши работа: http://www.wjjeeps.com/lamps/lampsrem.htm

Всъщност, в този сайт (http://www.wjjeeps.com/index.htm) може да намерите доста полезна информация за вашия Гранд Чероки.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от kukuvica Преглед на мнение
      Привет на всички,
      От скоро съм горд собственик на Grand Cherokee 2002 , обаче ми е изгоряла крушката на габарита и не мога да я сменя , ако някой може да даде малко инфо
      Здравей колега левия или десния габарит
      Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
        Здравей колега левия или десния габарит
        По съществено: преден или заден?
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря много за информацията . Трябва да почерпя

Коментар

преден ляв, няма къде да се бръкне или трябва да вадя целият фар??? Как се вади???

Коментар

Абе и аз имам подобен проблем - изгорял е предния десен габарит. Купих си крушка от БалкОн Стар, прочетох как се сменя, отвих оня дългия щифт с ключе 7, извадих щифта и.... не можах да изтегля фара.

Дърпах го като ненормален, даже с една дълга отверка напъвах - не излиза. Накрая се уплаших, че мога да потроша нещо и го оставих.

преден ляв, няма къде да се бръкне или трябва да вадя целият фар??? Как се вади???
              Целия фар се вади, като първо се изтегля един щифт. Аз обаче не успях.

Последно редактирано от Злой; 30-04-09, 21:07.
              ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
              Volvo XC90 D5 Executive '12
              Volvo XC60 D5 Summum '11
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Вади се с ръце и инструменти. Елементарни при това. Нещо от сорта ключе на 10 или 8 мм. Като може да е хванато и за бронята..... На стария Гранд май е по-лесно да се свали цялата броня, отколкото да се извади само фар или мигач.... Гледайте, мислете и действайте внимателно. Ако не ви е в кръвта - по удачно е смяна в сервиз.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                  Абе и аз имам подобен проблем - изгорял е предния десен габарит. Купих си крушка от БалкОн Стар, прочетох как се сменя, отвих оня дългия щифт с ключе 7, извадих щифта и.... не можах да изтегля фара.
                  Дърпай само от външната страна долу, и излиза без особено усилие.

Коментар

Аз ги свалям само с дърпане с ръце (след махане на болта). По-смело теглене, на тласъци. Първият път, като ги свалях доста се затрудних, явно беше клеясало. След това излизат доста лесно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X