На мен лично не ми се вързва да е произведена 2003 година и да е на пазара 4-5 години, както казва Кинекс. Значи от 2 годишна се продава и сега да е на тая цена? Все пак изглежда добре. Ходи я пробвай, виж за акциза, давай им 24 к и пиши като я вземеш
Ако джипката е от Видин, знам на кого, е си е съвсем в ред, човека си е тертиплия и я пази, изглежда като нова...
Само ако говорим за джипката от Видин, тя е единствена в този си вид!
Но при все това над 20 бона в тези времена за старичък Гранд си е разсипия, що не добавиш малко и не си вземеш нещо съвсем ново, нека да е Американско ако те влече...
Ако джипката е от Видин, знам на кого, е си е съвсем в ред, човека си е тертиплия и я пази, изглежда като нова...
Само ако говорим за джипката от Видин, тя е единствена в този си вид!
Но при все това над 20 бона в тези времена за старичък Гранд си е разсипия, що не добавиш малко и не си вземеш нещо съвсем ново, нека да е Американско ако те влече...
Не мисля, че са много парите даже на против, и на мен ми беше много трудно да дам парите, но вече трета година го карам и се кефя. Имам и витара тя е с двг. 2,5 V6 150 к.с. мощна и с леко купе, но въртящият момент е различен и разликата е огромна.
Мечтата ми беше ТЛК 120, но тогава втора употреба им искаха по 60-70 х. лева. Карал съм няколко пъти такова нещо и сме пътували заедно. След като вече имам джипа разбрах че меракът ми за ТЛК не е бил в правилната посока.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар