Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горна помпа за съединител - ремонтира ли се?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Горна помпа за съединител - ремонтира ли се?

Търсих в темите, но не намерих информация. Понякога ми хлътва педала на съединителя и трябва да го напомпя за да се върне в нормално положение. Подлежи ли на ремонт тази помпа? До колкото разбрах има някаква гумичка??? От ВестАуто казаха, че нямало ремонтен комплект...
    Някой да се е занимавал или да е чувал?

До: Горна помпа за съединител - ремонтира ли се?

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
    Търсих в темите, но не намерих информация. Понякога ми хлътва педала на съединителя и трябва да го напомпя за да се върне в нормално положение. Подлежи ли на ремонт тази помпа? До колкото разбрах има някаква гумичка??? От ВестАуто казаха, че нямало ремонтен комплект...
    Някой да се е занимавал или да е чувал?
    Разбира се, че се ремонтира. Стига да не е съвсем заминала (ръждясала).
    Сваляне, чистене, гледане и обикновено смяна на уплътнения.
    Успех!

Коментар

Благодаря!

Коментар

Незнам твоята каква е, но ако е като на Вранглера забрави за ремонти. Моята е пластмасова и след десетки пъти подмяна на гумички, с който изкарваше не повече от седмица, си купих нова.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Ми незнам дали е като на вранглер. Там от където се налива маслото е пластмасова, нататък незнам. Утре мисля да проверя. Иначе чисто нова е 120лв във вест ауто.

Коментар

Ако е на такава цена взимай. Аз моята я купих от Солун за 250 Евро, оригинална Mopar.
            99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
            It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

колега подлежи на ремонт но надали ще намериш такива гумички няма такива много са меки има подобни но не се разтягат достатачно нова помпа 184лв втора употреба 50лв с малко преработка и ладова за 20лв става сам си решаваш кое ти е по силите ти
              http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
              0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                Незнам твоята каква е, но ако е като на Вранглера забрави за ремонти. Моята е пластмасова и след десетки пъти подмяна на гумички, с който изкарваше не повече от седмица, си купих нова.
                на по старото чероки е някаква японска скоро гледах на чероки спорт2.5дизел 99г е обсолютно друга такаче не е задължително когато са една марка да са еднакви
                http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                0896415228

Коментар

В Пловдив има един майстор "Шкодрата" или по-точно вече сина му , този човек е легенда в тази област , ако ти се разкарва ми пиши на ЛС .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                    В Пловдив има един майстор "Шкодрата" или по-точно вече сина му , този човек е легенда в тази област , ако ти се разкарва ми пиши на ЛС .
                    Наистина Павел Шкодров беше легенда в Пловдив. Сега сина му Начо се занимава с ремонт на спирачки и съединители. Телефона му е 0889785974. Прилагам карта.

За дългите празници между 01.05.2009 и 06.05.2009 направих едно голямо пътешествие из източните Родопи. (В Кърджали случайно се запознах с Кинекс) За мой късмет помпата на съединителя ми се развали 20 км преди Пловдив, а за лош късмет се оказа, че Начо Шкодров е на екскурзия извън България чак до 18.05.2009.
                    Засега само знам, че е от помпата. В сервиза са я свалили и днес ще я видя и ще се чудя дали да я сменям или ремонтирам. Ако някой може да даде съвет, включително и за друг специалист по този род хидравлични помпи, ще съм му благодарен. Колата ми е Cherokee XJ 97г.
                    Прикачени файлове
                    Иван
                    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

За съжаление тези дни, а и идните нямам никакво време. Дори в момента колата е на път. Явно ще я ремонтирам когато се скапе напълно... дано съм близо до ст.з., софия или пловдив. Колкото до това улпътнение за което става въпрос... открих една интересна фирма
                      http://www.satelit-nikis.com/main.htm и мисля все пак да пробвам да я отремонтирам стига да намеря такова уплътнение. Дано имам време.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                        За съжаление тези дни, а и идните нямам никакво време. Дори в момента колата е на път. Явно ще я ремонтирам когато се скапе напълно... дано съм близо до ст.з., софия или пловдив. Колкото до това улпътнение за което става въпрос... открих една интересна фирма
                        http://www.satelit-nikis.com/main.htm и мисля все пак да пробвам да я отремонтирам стига да намеря такова уплътнение. Дано имам време.
                        здравеи колега. моята също прави така. днес ше я свалям моята - изцяло е алуминиева , и подлежи на ремонт , казанчето на помпата е пластмасово. даи снимки на тоята, като ми ремонтират моята ще ти дам цени. и на други джипки са правили там. ориентировъчната цена е около 15 лева : шлайф на цилиндърчето и изработка на нови гумички.
                        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                        Honda Shadow VLX 600 - 1999
                        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                        Влади

Коментар

Ще я снимам, само да се върне от път днес. Къде е това цилиндърче? моята като я гледам от страна на предния капак е пластмасова, а отвътре незнам. Само да се върнат момчетата и ще я огледам и снимам.

Коментар

това е моята помпа, със останалите салтанати/ проблема при мен се оказа вътрешната гумичка.Защо ли имам чувството че е същата като от Лада...?)) ако и твоята е такава...ше ти дам резултат за цените на гумичките. между другото разбрах че този модел помпа се слага в много японски автомобили от 90-години...ако нямаш избор...търси такава...
                            Прикачени файлове

Влади

Коментар

Вчера ми смениха гумичките на помпата .Целия ремонт ми излезе 4 лева - по 2 лева бройката. Ако се наложело , ще и направят основен ремонт : шлайфане на цилиндъра = полиране + смяна на гумичките . Цена 20 лева ремонта

Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X