Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ - компютър на Гранд 5.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ - компютър на Гранд 5.2

Колеги,моля помагайте!Скоро си взех Гранд 5.2 чистокръвен американец,но имам проблем с компа.Не е болка за умиране,но е дразнещо.На дисплея над огледалото нищо не работи,разходомера и вс други неща които би трябвало да се отчитат там не работят.Показва само две чертички и след тях означението за темп или разход.Ето така изглежда дисплея: -- l/100km или -- C в зависимост на какво е вкл да показва,даже компаса не работи а стои на север през повечето време.Та питането ми е има ли начин да се оправят тези неща и имал ли е някой подобен проблем?Държа да спомена че незнайно как след мн ръчкане успях да го настроя на километри а не на мили и по целзий а не по фаренхайт.Как стана не знам ама стана.Ако може някой да помогне ще съм мн благодарен и почерпката е от мен.А също пробвах с откачането на акумулатора за 1час,пак не тръгна,направо ме боли главата вече.Моля ви помагайте

До: Моля за помощ - компютър на Гранд 5.2

Моля модераторите да заключат темата,ОПРАВИХ ГО САМ

Коментар

ми напиши как го оправи де, преди заключването......... ще е полезно за някой със същия проблем след време

Коментар

Трябваше да се разглоби и да се почистят вс.платки и букси и тръгна.Явно някъде не е давал добър контакт,но нервите по разглобяване и сглобяване си заслужаваха.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X