Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за багажник - помогнете!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Амортисьори за багажник - помогнете!

Един съвет към колегите, които пишат в темите мнения, че търсят някои части или детайли: Моля, преглеждайте форума "Купувам-продавам", там могат да се открият подходящи неща. Ако не ви се търси подробно, ползвайте търсачката.

Ето нещо по въпросната тема:

Продавам амортисьори за задна врата и задни накладки за Чероки

Jeep Cherokee XJ на части!!!

Хайде, успех на всички.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Ще си искам авторски за цитата така рушвета ще дойде при теб и аз ще остана на самозадоволяване хич не е честно
      Разбира се, че "правата " са твои!
      Прикачени файлове
      Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

В София в моргата на италянеца е пълно с амове за багажни врати и то на много нормални цени. Отива се с колата и се мери. Може и на място да си го монтираш ако не си с 2-те леви и цената определено няма да е 200 лева...

Коментар

Първоначално публикуван от ivanp98 Преглед на мнение
          От 10 дена имам чероки XJ. Амортисьорите на петата врата не държат добре в студено време (противно на очакванията ми)
          Намерих тази тема търсейки инфо за моя проблем. Прочетох мнението на колегата gravidis, че стават от Форд Транзит, както и че колегата Hans Gruber е проверил в Косер. Не можах да разбера от къде е Грубер (не е писал от къде е а и все още не мога да виждам профилите във форума), но се сетих, че и в Пловдив има Косер. Вчера отидох до тях. На бул. Копривщица в Пловдив. Нямаха за Чероки, но ми казаха, че за следващия ден ще доставят за Транзит. Днес отидох да ги взема. Да ама не. Това което ми дадоха за Транзит не става на Черокито ми. Захващането в горния край (дебелия) на моето амортисьорче е ухо с кръгъл отвор, а това което ми дадоха за Транзит е с еднакви захващания горе и долу, като долния (лъскавия) край на моето амортисьорче.
          Не твърдя, че на колегата gravidis поста е неверен. Споделям опита си от днес.
          Възможно е да са объркали доставката. Възможно е да има разлики за различните години на Форд Транзит.

За твоето поколение Чероки са такива. На моето (преди фейслифта) са си на сфери и от двата края... и стават тези от Форда. Абе търсене много трябва....хващаш амортисьора отиваш и казваш, че искаш същото захващане, същата дължина, и гледаш да са около 700N.
          Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Здравейте колеги,
            Пър4во бързам да отговоря на Ivanp98 - от Пловдив съм и както и при теб си поръчах от форд транзити дойде. Отидох с джипа на място и както и при теб чдец, отгоре ни е на резба а долу на ябълка и от транзита не стана. Това с трабата си е далавера, но се поразрових из новите неща по вносителите и открих в Скорпион 13, вносителите на американски чсти амортисьори за чероки след 97 за по 65 лв. на брой. Като се позамисля цената не е така голяма и може да да си поръчам по куриер до пловдив. Спира ме само това до колко са читави и колко време ще изкарат. Аз както бях и писал по-рано има решение за момента с дупка от бормашина в тънката част на амортисьора и стоманен гвоздей през нея, който виси на халка и декоративно пластмасово синджирче от завеса за баня около дебелата част на амортисора. Така в селдствие на дупката, цялото масло на този изтече и сега не цата а се застопорява перфектоно. аз обаче съм си малко перфекционист и не ми харесва всеки път да правя мускули за отваряне и затваряне и май скоро ще се реша на варианта с новите от скорпиона.

А като говорим за проблеми имам и друго питане по ел системата обаче. Не знам дали да отварям друга тема или да пиша тук, но само ще зачекна въпроса, пък модератора ще си каже думата. Става въпрос за ел стъклата. Имам следния проблем - всички ел стъкла на джипа не се отварят от локалните им бутони, но работят от шофьорското място. Не е бутона "window lock" и не е обезопасяването за деца на задната седалка. При положение че се отварят всички от шофьорския панел означава, че моторчетата си работят и се съмнявам за откачена връзка или друг проблем. Имал ли е някой подобна повреда?

Коментар

Първоначално публикуван от Hans_Gruber Преглед на мнение
              но работят от шофьорското място. Не е бутона "window lock" и не е обезопасяването за деца на задната седалка. При положение че се отварят всички от шофьорския панел означава, че моторчетата си работят и се съмнявам за откачена връзка или друг проблем. Имал ли е някой подобна повреда?
              Ако "window lock"-а изключва и шофьорския панел, виж дали другите бутони изобщо са включени , ако не му влияе е възможно бутона му да не работи, нищо че го усещаш че "цъка", останал е в положение "lock"
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За амортисьорчета за задна врата за Cherokee XJ 1997 - 2001. Засега изнамерих каталожния номер на резервната част. На английски им се казва door shock или door shock absorber или Liftgate Support.
                Каталожен номер 55076208AB или 12012.05
                http://www.shopjeepparts.com/liftgat...orr5trc8vjslh5
                Иван
                ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Дядо Владо здравей, това с бутоне не е проблем. Бутона си работи и когато е натиснат нито един прозорец не се сваля. Когато е изключен, тогава работят, но само от шофьорското място. Питането ми е дали някой е имал подобен проблем и дали да свалям корите на вратите и да проверявам ел. връзките?

Предварително благодаря на колегите за мненията.

Коментар

Дядо Владо здравей, това с бутоне не е проблем. Бутона си работи и когато е натиснат нито един прозорец не се сваля. Когато е изключен, тогава работят, но само от шофьорското място. Питането ми е дали някой е имал подобен проблем и дали да свалям корите на вратите и да проверявам ел. връзките?

Имах същия проблем с Доджа /Стратус 2,4/ и го реших много лесно - посетих специализиран жичкаджийски сервиз и за 10-20 лв. разглобиха корите , където трябва и отстраниха проблема.
                    Успех!
                    ________________________________________________________________________________________
                    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Колега мерси много. Ще пробвам и аз да ги сваля пък ще видим какво ще изкочи - заек ли жици ли

Коментар

Благодаря на всички колеги, които с меннията си ми помогнаха. Мисля, че това е всичко по тази тема и искам да помоля администраторите да я премахнат ако е необходимо

Благодаря

Коментар

Благодаря на всички колеги, които с меннията си ми помогнаха. Мисля, че това е всичко по тази тема и искам да помоля администраторите да я премахнат ако е необходимо

Благодаря
                          Въобще не е всичко. Намери ли амортисьорчета, реши ли проблема със стъклата и как?
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Амортисьори има в Скорпион 13 и Ауто 07. цената е 65 лв. Много ми се видя и за сега ще остана със стоманения гвоздей през пръта. За вратите не съм имал време да ги сваля, но имам добър познат занимаващ се с автоелектроника и с него някой ден ще видим да решим проблема. Надявам се да е скоро. Ами май това е за сега, джипката върви и харчи доста, та съм пуснал една тема за чип тунинг и да видим има ли някой, който да разбира от тези неща и да сподели мнение.

Коментар

маслко късен отговор по темата. мисля че по добре късно отколкото никога. при мен е точно обратното (става дума за ел. прозорците) от шофьорското неще , но от вратите да. проблемът е лош контакт на панелната букса , лоша маса или .....силно замърсени водачи за ел стъклата (тогава моторчето черпи много ток и нагарят самите букси) при мен се оказа последния , по-лош вариант
                              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                              Honda Shadow VLX 600 - 1999
                              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                              Влади

Коментар

От: Амортисьори за багажник - помогнете!

Малко некрофилия, ама днес ги смених и да докладвам - Струваше си.
                                Все още държат, но захладня и вече тръпнейки очаквах да ме хлопва по главата или кръста докато ровя в багажника. А жената или детето ще го отнесът лошо. Та реших да сложа зимни амортисьори. Поръчах ги (черния)петък от авто бим бг. С взимането от магазина(3% - настоявайте, че се правят на луди) и петъчната промоция се вързаха 42.41лв. комплекта(иначе са ~50лв). За сега държат много добре, чак трябва да внимавам да не ме изрита капака като се отваря. Ще ги дебна баш зимата как ще са.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151130_161658539_HDR.jpg
Прегледи:1
Размер:84.7 КБ
ID:5693979
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151130_161713957_HDR.jpg
Прегледи:1
Размер:44.5 КБ
ID:5693980
                                WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X