Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся колега от Сливен относно обява в mobile.bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся колега от Сливен относно обява в mobile.bg

Търся колега от Сливен с молба за оглед на един Гранд Чероки Лимитид 2.7, 2002г на 159000км, 16555лв. Има обява в мобилето. Свързах се с продавача, според него джипа е перфектен, но си е друго да се огледа на място, а не само от снимки. На скоростния лост пишело quadra drive, кожен интериор с отопляеми и според продавача и надуваеми седалки, двузонален климатроник, 4 еърбега. Няма я CD- уредбата и ченджъра. Задните гуми били по- износени от предните, резервната била нова, спирачните дискове имали малък ръб. Нямало повреди по лака. Също се интересувам къде в Сливен ще може да се направи оглед на ходовата част и мотора. И как стои въпроса с транспорта до Варна след покупка. Благодаря предварително! Ако ще е по-удобно за форума може и на лично.

До: Търся колега от Сливен относно обява в mobile.bg

Колега, аз съм от София но ходих да го гледам, според мен е удрян отпред от ляво. Освен това волана беше свален( за претапициране ) и неможело да го запалят. Иначе е запазен с леки козметияни драскутини.

Коментар

Първоначално публикуван от didolin Преглед на мнение
      Колега, аз съм от София но ходих да го гледам, според мен е удрян отпред от ляво. Освен това волана беше свален( за претапициране ) и неможело да го запалят. Иначе е запазен с леки козметияни драскутини.
      Вероятно ербега е гърмял, та сега търсят "неразцъфнал" волан.
      ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
      Volvo XC90 D5 Executive '12
      Volvo XC60 D5 Summum '11
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Благодаря за отговорите! Продължавам да търся. А при удар не се ли отваря и пасажерския еърбег, и завесите? Така, че с нов волан не решават проблема с еърбеците. Pinko, ако идваш в Трявна, ще те помоля за едно возене с Гранда да го видя колко клати.

Коментар

С риск да стана нахален: kакво ще кажете за тези: www.lasermanov.mobilen.bg

Коментар

Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнение
            За всичките ли?
            Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Има 3 Гранда 2.7 на цени от 19800 до 19990. За тях питам. Нещо не става да кача линковете.

Коментар

Благодаря за отговорите! Продължавам да търся. А при удар не се ли отваря и пасажерския еърбег, и завесите? Така, че с нов волан не решават проблема с еърбеците. Pinko, ако идваш в Трявна, ще те помоля за едно возене с Гранда да го видя колко клати.
                Ако има "гъзен" датчик в седалката до шофьора, ербега не се отваря, ако там няма пътник. Поне при 99% от автомобилите е така. А Гранда май няма завеси.

Нямам път към Трявна, но ако се качиш на Гранд Чероки след Алфа 156 ще изживееш истински шок. След лека кола с добро окачване ще ти се стори че клати като малка рибарска лодка в бурно море.
                Но най-интересното е (и аз не го вярвах, ама е факт) , че след около 500 км така се свиква, че като се качиш на друга кола, клатенето ти липсва.
                ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                Volvo XC90 D5 Executive '12
                Volvo XC60 D5 Summum '11
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

колега ходи на http://www.ovarkom.mobilen.bg/ има един на 19 990 лв. много е хубав но го видях късно.

Коментар

Колкото повече еъбези има толкова повече датчици има - не се отварят винаги всичките. Брат ми преди време си купи едно Мондео, което беше отворило само еърбега в седалката (завеса) от пасажерската среда - ударът е бил диагнален от дясно - сравнително слаб.

Що се отнася до този Ласерман - това е една от големите автокъщи на Горубляне с много ниски цени. Всички коли са италиански и от това което аз съм гледал са доста уморени.

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                      Ако има "гъзен" датчик в седалката до шофьора, ербега не се отваря, ако там няма пътник. Поне при 99% от автомобилите е така. А Гранда май няма завеси.

Нямам път към Трявна, но ако се качиш на Гранд Чероки след Алфа 156 ще изживееш истински шок. След лека кола с добро окачване ще ти се стори че клати като малка рибарска лодка в бурно море.
                      Но най-интересното е (и аз не го вярвах, ама е факт) , че след около 500 км така се свиква, че като се качиш на друга кола, клатенето ти липсва.
                      и аз свикнах и не ми прави впечатление, днес се качих на бмв-то - с 18' джанти и ми стори като картинг след 3 дни с гранда и 700км
                      Само е кофти, че на задните седалки няма опора и хората бая залитат
                      Виждам, че темата е стара - аз съм доволен от тази автокъща, от там си купих бмв-то и съм доволен ...

Коментар

Ми сменете си амортисьорите като ви клати. Колко от вас карат с газови амортисьори с пробег под 50 000км. Само за протокола, газовите от Ъп-кънтри са три пъти по-скъпи от стандартните.
                        И не гледайте волана щото в 90% от случаите волана още на 100 000км е парцал, а претапицирането е 100лв.
                        Гледайте двигател скорости силово предаване и секторна кутия. Другото е без пари.
                        Интериора е много як. Аз до сега захабен не съм видял. Не че не може някой идиот да го е ползвал за кокошкарник, но при нормална експлоатация следи от употреба почти не се забелязват, нито по кожата нито по копчетата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X