Търся колега от Сливен с молба за оглед на един Гранд Чероки Лимитид 2.7, 2002г на 159000км, 16555лв. Има обява в мобилето. Свързах се с продавача, според него джипа е перфектен, но си е друго да се огледа на място, а не само от снимки. На скоростния лост пишело quadra drive, кожен интериор с отопляеми и според продавача и надуваеми седалки, двузонален климатроник, 4 еърбега. Няма я CD- уредбата и ченджъра. Задните гуми били по- износени от предните, резервната била нова, спирачните дискове имали малък ръб. Нямало повреди по лака. Също се интересувам къде в Сливен ще може да се направи оглед на ходовата част и мотора. И как стои въпроса с транспорта до Варна след покупка. Благодаря предварително! Ако ще е по-удобно за форума може и на лично.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся колега от Сливен относно обява в mobile.bg
Свий
X
-
До: Търся колега от Сливен относно обява в mobile.bg
Колега, аз съм от София но ходих да го гледам, според мен е удрян отпред от ляво. Освен това волана беше свален( за претапициране ) и неможело да го запалят. Иначе е запазен с леки козметияни драскутини.
-
Първоначално публикуван от didolin Преглед на мнениеКолега, аз съм от София но ходих да го гледам, според мен е удрян отпред от ляво. Освен това волана беше свален( за претапициране ) и неможело да го запалят. Иначе е запазен с леки козметияни драскутини.Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Благодаря за отговорите! Продължавам да търся. А при удар не се ли отваря и пасажерския еърбег, и завесите? Така, че с нов волан не решават проблема с еърбеците. Pinko, ако идваш в Трявна, ще те помоля за едно возене с Гранда да го видя колко клати.
Коментар
-
С риск да стана нахален: kакво ще кажете за тези: www.lasermanov.mobilen.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнениеС риск да стана нахален: kакво ще кажете за тези: www.lasermanov.mobilen.bgДизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите! Продължавам да търся. А при удар не се ли отваря и пасажерския еърбег, и завесите? Така, че с нов волан не решават проблема с еърбеците. Pinko, ако идваш в Трявна, ще те помоля за едно возене с Гранда да го видя колко клати.
Нямам път към Трявна, но ако се качиш на Гранд Чероки след Алфа 156 ще изживееш истински шок. След лека кола с добро окачване ще ти се стори че клати като малка рибарска лодка в бурно море.
Но най-интересното е (и аз не го вярвах, ама е факт) , че след около 500 км така се свиква, че като се качиш на друга кола, клатенето ти липсва.Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
колега ходи на http://www.ovarkom.mobilen.bg/ има един на 19 990 лв. много е хубав но го видях късно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите! Продължавам да търся. А при удар не се ли отваря и пасажерския еърбег, и завесите? Така, че с нов волан не решават проблема с еърбеците. Pinko, ако идваш в Трявна, ще те помоля за едно возене с Гранда да го видя колко клати.
Що се отнася до този Ласерман - това е една от големите автокъщи на Горубляне с много ниски цени. Всички коли са италиански и от това което аз съм гледал са доста уморени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеАко има "гъзен" датчик в седалката до шофьора, ербега не се отваря, ако там няма пътник. Поне при 99% от автомобилите е така. А Гранда май няма завеси.
Нямам път към Трявна, но ако се качиш на Гранд Чероки след Алфа 156 ще изживееш истински шок. След лека кола с добро окачване ще ти се стори че клати като малка рибарска лодка в бурно море.
Но най-интересното е (и аз не го вярвах, ама е факт) , че след около 500 км така се свиква, че като се качиш на друга кола, клатенето ти липсва.
Само е кофти, че на задните седалки няма опора и хората бая залитат
Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнениеС риск да стана нахален: kакво ще кажете за тези: www.lasermanov.mobilen.bg
Коментар
-
Ми сменете си амортисьорите като ви клати. Колко от вас карат с газови амортисьори с пробег под 50 000км. Само за протокола, газовите от Ъп-кънтри са три пъти по-скъпи от стандартните.
И не гледайте волана щото в 90% от случаите волана още на 100 000км е парцал, а претапицирането е 100лв.
Гледайте двигател скорости силово предаване и секторна кутия. Другото е без пари.
Интериора е много як. Аз до сега захабен не съм видял. Не че не може някой идиот да го е ползвал за кокошкарник, но при нормална експлоатация следи от употреба почти не се забелязват, нито по кожата нито по копчетата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар