Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чип тунинг за Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чип тунинг за Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD

Колеги,

какво ще ме посъветвате за поставянето на чип тунинг на Гранд Черокито 2,7 CRD. Имах преди на Пасата си подобен и съм много доволен. Доста се промени динамиката на колата, а падна и разхода с 1 л/100 км. Някой слагал ли е на мерцедесовия двигател и как се държи?
    www.drivingoffence.co.nz

До: Чип тунинг за Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD

Първоначално публикуван от PHOENICIAN Преглед на мнение
    Колеги,

какво ще ме посъветвате за поставянето на чип тунинг на Гранд Черокито 2,7 CRD. Имах преди на Пасата си подобен и съм много доволен. Доста се промени динамиката на колата, а падна и разхода с 1 л/100 км. Някой слагал ли е на мерцедесовия двигател и как се държи?
    Ми аз известно време карах Е-класа с тоя матор и след чипосването стана самолет. Разхода не съм гледал, щото беше служебен

Иначе мога да ти препоръчам тия момчета http://www.jtdpower.com/

Много отзивчиви, имаш избор между различни "чипове" - икономичен, щадящ, агресивен, даже Stage 4, който си е състезателен, дали искаш да разгръща въртящия момент по-рано или да се развърта до над 4500 оборота и да не почва да "тъпче" над 3600-4000 об./мин. Цените са съвсем приемливи, около 300-400 лева, освен ако не искаш да го пишат специално за теб. Плащаш чак тогава, когато ти хареса как върви колата.

Средно мощността и въртящия момент се вдигат с около 30% - зависи от двигателя. 2,4 мотора на Алфата от 136 к.с. и 305 Нм стана около 175 к.с. и 410 Нм, а 1,9 - от 116 к.с. и 275 Нм - 160 к.с. и 390 Нм.

Много са точни, и двете ми Алфи са чипосани при тях и вървят като пощръклели. Наистина, при същия стил на шофиране разхода пада с около 1 л/100 км.
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

На мен ми показва "coming soon"
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
        На мен ми показва "coming soon"
        Вероятно просто не са си актуализирали сайта, защото те по принцип работят с продуктите на Celtic Tuning, а те предлагат такъв чип

http://www.celtictuning.co.uk/vehicl...ne-tuning.html

А ето и за ГЧ

http://www.celtictuning.co.uk/vehicl...ne-tuning.html
        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
        Volvo XC90 D5 Executive '12
        Volvo XC60 D5 Summum '11
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Колеги,

В мерцедесовия подфорум има тема за чипосване на този и други мотори. Ако не се лъжа и в Брабус може да ти направят такъв тунинг и се предполага, че ще е най-добрият вариант.

Коментар

Говорих с Брабус. Един младеж ми обясни, че двигателят 2,7 CRD не бил съвсем на Мерцедес, а по-различен. Не може ли да сложат Брабус тунинг на Jeep. Имали някакъв универсален, който слагали на Rexton.

Един приятел се занимава с подобни тунинги и ще ми сложи италиански на Dimsport http://web.dimsport.com/.

Другата седмица във вторник ще го имам и после ще споделя впячатления.
            www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Говорих с Брабус. Един младеж ми обясни, че двигателят 2,7 CRD не бил съвсем на Мерцедес, а по-различен. Не може ли да сложат Брабус тунинг на Jeep. Имали някакъв универсален, който слагали на Rexton.

Един приятел се занимава с подобни тунинги и ще ми сложи италиански на Dimsport http://web.dimsport.com/.

Другата седмица във вторник ще го имам и после ще споделя впячатления.
              А какво стана с впечатленията?
              Пиши, че интереса нараства напоследък, пък си и със същия мотор.
              Поздрави,
              Димо
              Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
              http://save-gery.org/bg

Коментар

Първоначално публикуван от dimonrb Преглед на мнение
                А какво стана с впечатленията?
                Пиши, че интереса нараства напоследък, пък си и със същия мотор.
                Поздрави,
                Димо
                Аз някъде потемите бях описал с подробности. Определено съм доволен, как се държи джипа. Стана доста по-динамичен и пъргав. Сашо Пунчев като страничен наблюдател може да изкаже мнение, защото го тества.

Не съм имал грижи с някакви усложнения, за които повечето колеги се опасяват - турбо итн.

В момента би трябвало мощността да е около 200 к.с. По принцип може да бъде увеличена с 20%, 30% или максимум 40% без да има последсвия за агрегата. Определено може да се разчита за по-бързи моментни ускорявания. Относно максимална скорост съм го натискал до 200 км/ч, но повече не може.

Ами това е. Ако има нещо конкретно, питай!
                www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Аз някъде потемите бях описал с подробности. Определено съм доволен, как се държи джипа. Стана доста по-динамичен и пъргав. Сашо Пунчев като страничен наблюдател може да изкаже мнение, защото го тества.

Не съм имал грижи с някакви усложнения, за които повечето колеги се опасяват - турбо итн.

В момента би трябвало мощността да е около 200 к.с. По принцип може да бъде увеличена с 20%, 30% или максимум 40% без да има последсвия за агрегата. Определено може да се разчита за по-бързи моментни ускорявания. Относно максимална скорост съм го натискал до 200 км/ч, но повече не може.

Ами това е. Ако има нещо конкретно, питай!
                  Въпрос: Колко ти излезе като пари?
                  При тези пичове ли го прави:
                  ще ми сложи италиански на Dimsport http://web.dimsport.com/
                  Има ли промяна в пушеците?
                  Това са в общи линии въпросите който ме вълнуват.
                  Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от dimonrb Преглед на мнение
                    Въпрос: Колко ти излезе като пари?
                    При тези пичове ли го прави:

Има ли промяна в пушеците?
                    Това са в общи линии въпросите който ме вълнуват.
                    Благодаря!
                    Моята цена е специална, защото го правят мои много добри приятели и не плащам за труд. По принцип цената е 1,000 лв. Ако имаш интерес, пиши ЛС и ще ти дам координати, за да не нарушаваме правилата на форума за реклама.

Цялата процедура отнема 30 мин.

Що се отнася за пушеците, моята джипка никога не е пушела. Ако имаш този проблем, един от параметрите, на който въздействат с чипа, е изпушването. Чрез него може да се регулира.
                    www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Моята цена е специална, защото го правят мои много добри приятели и не плащам за труд. По принцип цената е 1,000 лв. Ако имаш интерес, пиши ЛС и ще ти дам координати, за да не нарушаваме правилата на форума за реклама.

Цялата процедура отнема 30 мин.

Що се отнася за пушеците, моята джипка никога не е пушела. Ако имаш този проблем, един от параметрите, на който въздействат с чипа, е изпушването. Чрез него може да се регулира.
                      Ще ти пиша лично, ама ако не я продам. Иначе и при мен не знае к'во значи пушек та за това те питам, че ме е страх да не си прецакам ДВГ-то.
                      Мерси за цялото инфо и ще се свържа с теб ако назрее момента.
                      Поздрави,
                      Димо

Коментар

От: Чип тунинг за Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD

А как стои въпроса с катализатора ,не го ли запушва,и колата да се мучи след като е запушен?
                        Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X