Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помогнете за скоросна кутия /Grand Cherokee 4.0l/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помогнете за скоросна кутия /Grand Cherokee 4.0l/

Aма не е ГРАНД ЧИРОКИ 4000к 93г автоматик Ходих в софия в сервиза заключение на маистора кутията перфектна Мерихме компресия около 8атм прикаталожниДавление в цилиндрах -
    827 - 1034 kPa или
    120 - 150 psi или
    8,16 - 10,2 Атм защо не върви по равно добре но на баир пада и не ускорява добре на по малка предавка Съмнения клапани или ............

а масло има ли ?
    drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
      а масло има ли ?

да оригинално

Коментар

За съжаление мога само да ти препоръчам качествен сервиз. gemini4.com

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          доволен ли си

Коментар

Най-вероятно си е заминал някой или няколко диска(фрагменти) в скоростите. Това се получава от нередовна смяна на масло и най-вече от несмяна на маслен филтър.
            Ремонтите са адски скъпи поради това, че консумативите са големи иначе кутиите нямат кой знае какво толкова да се чупи в тях!
            лек ден
            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev
              доволен ли си
              Доволен 99% недоволен 1% скъпичко е. Обаче ако имам проблем или дори само за смяна на масло пак там ще ида. А живея на 250км от там.

Коментар

иди първо да ти направят една дисгностика, тази кутия е с електроника може нещо там да се е скапало. провери нивото на маслото, ако е малко може това де е причината да не работи. ако всичко това не даде резултат отивай на ремонт но не се надявай на чудо, у нас тези ремонти се правят на много ниско ниво.
                drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                  иди първо да ти направят една дисгностика, тази кутия е с електроника може нещо там да се е скапало. провери нивото на маслото, ако е малко може това де е причината да не работи. ако всичко това не даде резултат отивай на ремонт но не се надявай на чудо, у нас тези ремонти се правят на много ниско ниво.
                  диагностика на какво

Коментар

На скоростната кутия разбира се.

Коментар

На скоростната кутия разбира се.
                      тръбичките през които минава маслото до радиатора за да се охлажда бяха приплескани леко и адната се спука смениха ми ги с маркучи за високо налягане но правиха нови щуцери и отвора доиде според мен малък 5мм проблемнолие

Коментар

Идея нямам. По-добре иди в сервиз. Според мен колите са много здрави освен в случаите когато някои "маистор" не ги развали.

Коментар

Идея нямам. По-добре иди в сервиз. Според мен колите са много здрави освен в случаите когато някои "маистор" не ги развали.
                          аз от шуменски сервиз съм на тоя хал

Коментар

По отзиви на хора които ремонтират тези кутии AW4 е най-неубиваемото и здраво нещо, но все пак и тя си има граници на търпимост.
                            Вероятните причини за държанието и по този начин са или изгаряне на диск, както каза Дини, или невключване на някой от електромагнитните клапани.
                            Всичко за кутията има тук: http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee.../AW4/index.htm
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              По отзиви на хора които ремонтират тези кутии AW4 е най-неубиваемото и здраво нещо, но все пак и тя си има граници на търпимост.
                              Вероятните причини за държанието и по този начин са или изгаряне на диск, както каза Дини, или невключване на някой от електромагнитните клапани.
                              Всичко за кутията има тук: http://www.jeep.avtograd.ru/Cherokee.../AW4/index.htm
                              здравеи ще се идва в софия ще ти се обадя саита съм го научил наизус ама ......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X