Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОС ЗА ЧЕРОКИ 2.1TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВЪПРОС ЗА ЧЕРОКИ 2.1TD

Здравейте фенове на Чероки
    Имам проблем - появи се луфт на задните колелета на поулоските на главината (има луфт на страни - аксиален). Казаха ми, че се слагат зегерки от къде мога да ги намеря и къде точно се поставят за да изчезне луфта.
    Благодаря предварително

До: ВЪПРОС ЗА ЧЕРОКИ 2.1TD

незнам за зегер дане би да треби нови лагери

Коментар

Първоначално публикуван от mon_70 Преглед на мнение
      Здравейте фенове на Чероки
      Имам проблем - появи се луфт на задните колелета на поулоските на главината (има луфт на страни - аксиален). Казаха ми, че се слагат зегерки от къде мога да ги намеря и къде точно се поставят за да изчезне луфта.
      Благодаря предварително
      Не зная какъв тип ти е моста и диференциала, но ето тук има информация и снимки примерно за диференциал Dana 35C. Виж снимка 4, 6, както и под тях. Дадени са "С" образните фиксатори в монтирано положение, както и снимка в едър план на същия фиксатор. Предполагам, за това става въпрос но имай предвид, че не във всички диференциали и мостове има такива фиксатори. Разгледай подробно руския сайт. Има доста информация. Успех!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

колега на 200% са лагерите на полуоските аз ги смених преди няколко дена лагерите са по скъпички 90 лв за бр и са малко по различни не са коносни само да отбележя успех с задачката
        http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
        0896415228

Коментар

И аз мисля, че са лагерите. Аз вчера си ги смених и аз, заедно с полуоските.ЗАСПА!
          Jeep Cherokee XJ `91
          "... До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст!
          След девети той направи съдбоносната крачка напред!..."

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
            Не зная какъв тип ти е моста и диференциала, но ето тук има информация и снимки примерно за диференциал Dana 35C. Виж снимка 4, 6, както и под тях. Дадени са "С" образните фиксатори в монтирано положение, както и снимка в едър план на същия фиксатор. Предполагам, за това става въпрос но имай предвид, че не във всички диференциали и мостове има такива фиксатори. Разгледай подробно руския сайт. Има доста информация. Успех!
            Благодаря колега намерих това което ме интересуваше..сайта е страхотен

Коментар

Аксиалния луфт най-често се появява от износени дискове на ЛСД-то.
              Износването на "С" клипсите които фиксират полуоската е по-малко вероятно.
              Със смяна на лагерите, аксиалния луфт не може да стане по-малък, по простата причина че лагера не фиксира полуоската аксиално.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Аксиалния луфт най-често се появява от износени дискове на ЛСД-то.
                Износването на "С" клипсите които фиксират полуоската е по-малко вероятно.
                Със смяна на лагерите, аксиалния луфт не може да стане по-малък, по простата причина че лагера не фиксира полуоската аксиално.
                колега доста си прав тук не става дума за жигулита а за по сложен диф

Коментар

Много Ви благодаря на всички утре започвам да го разглобявам

Коментар

Да кажя и аз че не е жигули това всеки го знае и да питам ако няма клипс кое друго освен лагера и 4бр болтове задържя полуоската да не си намери път към някое дере На моя диф пише слип лимит и маи наистина е заспал но не ми дреме да ли има някакъв блокаж аз само се разхождам не се състезавам все пак
                    http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                    0896415228

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X