Колко е нормално да седи налягането на маслото при загрял двигател 3.1 ТД
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Налягане на маслото на WJ
Свий
X
-
До: Налягане на маслото на WJ
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеКолко е нормално да седи налягането на маслото при загрял двигател 3.1 ТД
При около 2500-3000 об./мин и загрял двигател стои на около 15-20 градуса вдясно от средното деление.Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеТочно там е и на мен благодаря
А можете ли да ме посаветвате каде да сменя маслата в ск.кутия раздатка и т.н освен в Балкан СтарНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеТочно там е и на мен благодаря
А можете ли да ме посаветвате каде да сменя маслата в ск.кутия раздатка и т.н освен в Балкан Стар
Цени от оня ден - туба 4 литра Мопар АТФ+4 - 60 лева с ДДТ
1 литър Мопар 75W140 пълна синтетика за дифовете - 50 лева без ДДТ (има възможност да не се плаща ДДТ - питай директно пича на гишето за резервни части Ангел Тодоров)
1 литър Transfer Case Fluid NV 247 - 35 лева с ДДТ
Добавка за LSD дифове - 18 лева с ДДТ
Филтъра - забравих колко пари беше. Не е многоVolvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Ивайло, ако си купиш консумативи, сигурен съм че момчета в Тетевен, в сервиза до Автогарата ще се справят перфектно. Имал съм взимане-даване с тях, и вЕрвам в техните възможности и квалификацията.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеПрав си че добре работят но от автоматици нищо не разбират няма да си доверя Джипчето там.Другия ГАЗ 69 е през 2 седмици при тях но разликата е ..Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар