Извинете за моето невежество, но от скоро съм горд собственик на Гранд Чероки 3.1ТД. и имам няколко въпроса. 
*За какво служи копчето отстрани на скоростния лост O/D?
*Проблем ли е когато при подаване на контакт и последвало запалване, на дисплея на тавана ми изписва "Perform Service"?
*Също на горния диспелей, като се натисне "Меню" и започнеш да си избираш различните функции, имам моменр в който изписва "0 km to service". Това означава. че имам някакъв проблем и трябва да ходя на сервиз или.....?
Благодаря предварително!
					*За какво служи копчето отстрани на скоростния лост O/D?
*Проблем ли е когато при подаване на контакт и последвало запалване, на дисплея на тавана ми изписва "Perform Service"?
*Също на горния диспелей, като се натисне "Меню" и започнеш да си избираш различните функции, имам моменр в който изписва "0 km to service". Това означава. че имам някакъв проблем и трябва да ходя на сервиз или.....?
Благодаря предварително!

Няколко въпроса за Гранд 3.1ТД

Няколко въпроса за Гранд 3.1ТД

някои по-луксозни (и мощни коли) отказват да запалят ако не им се вкара в компютъра че след като си изминал Х-хиляди километра, си минал през сервиза, сменили са ти масло, накладки и т.н. и сервизния  софтуер не е ресетнал информацията, за да почне ново следене на километри
 някои по-луксозни (и мощни коли) отказват да запалят ако не им се вкара в компютъра че след като си изминал Х-хиляди километра, си минал през сервиза, сменили са ти масло, накладки и т.н. и сервизния  софтуер не е ресетнал информацията, за да почне ново следене на километри , а дали при теб само информира или в един момент ще те блокира, незнам
, а дали при теб само информира или в един момент ще те блокира, незнам  ако пишеш коя година е колата, някой може и да помогне дали борд компютъра е само .инфо
 ако пишеш коя година е колата, някой може и да помогне дали борд компютъра е само .инфо или и с разширение .ехе
 или и с разширение .ехе  

хе хе мерси
хе хе мерси  .....докато 94-95г. колегата-шеф сме го пребирали на репатрак заради компютъра на неговото БМВ 750 ил. Не се ли ресетне (тогава в "ДАРУ" ) мъц и тишина
 .....докато 94-95г. колегата-шеф сме го пребирали на репатрак заради компютъра на неговото БМВ 750 ил. Не се ли ресетне (тогава в "ДАРУ" ) мъц и тишина
Коментар