Извинявам се за въпроса(ако е дискутиран или ако не е тук мястото му)-знаете ли дали 2003 год.гранд Чероки 2.7 ЦРД ,английско изпълнение е акцизен за България?Благодаря ви много
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акцизен ли е 2.7 ЦРД за България
Свий
X
-
До: Акцизен ли е 2.7 ЦРД за България
ако трябва да сме точни нещата са следните до 120kw/163кс няма,така че тоя джип е без акциз.От 120kw/163кс до 150kw/218кс е 35лв на киловат за всичките,над 150kw/218ks е 60лв на киловат за всичките.sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
на тия е класи преди да се внесе им се слага понийаващ чип който ги прави 163кс и ти дават сертификат за това и влизат без акцизsigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениена тия е класи преди да се внесе им се слага понийаващ чип който ги прави 163кс и ти дават сертификат за това и влизат без акцизsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениедо сега не съм виждал такава кола , колкото киловати пише в талона толкова , незнам и не съм чул за никъкъв друг вариант ,Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеДа де! Такъв талон (без сертификат) изработи 50 кинта на каналджиите в КАТ! Сори за спама.Последно редактирано от Юли; 12-03-09, 22:23.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар