Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся възможно най-много инфо. за Г.Чероки СРТ 8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся възможно най-много инфо. за Г.Чероки СРТ 8

Ще ви помоля за всякаква информация за модела Jeep Grand Cherokee SRT 8 6.1 HEMI

С ангр.ремък или верига е задвижван кол.вал и.т.н.
    BMW E 46 Sedan,

До: Търся възможно най-много инфо. за Г.Чероки СРТ 8

Много бърз.

http://www.wkjeeps.com/wk_srt8.htm

Няма бавни!!! Раздатката е с освободен междуосов диференциал, няма блокаж. Въртящия момент се разпределя по равно между четирите колела, а за сцеплението се грижи тракшън контрол чрез спирачно усилие. Като добавим към картинката ниските брони и гуми, направо му се забранява да излиза извън асвалта.
    Харчи 15-20л/100км За сравнение по-малкото HEMI 5.7L харчи 11-17. Това според производителя Даймлер-Крайслер, при лабораторни замервания. По принцип разхода който дават от Jeep е доста точен и близък до реалния, само че в случая са намесени и германците а те много обичат да занижават цифрите. Предполагам че реално ще харчи 20-30% повече.

Лично аз преди да си копувам автомобил, се интерисувам освен от базата и от възможните подобрения. Заводската ширпотреба нещо не ме радва.
    При SRT8 подобрения може да има основно по двигателя, спирачките и малко по окачването(усилени стабилизиращи щанги и "не боядисани" амортисьори). Германците от Delta4х4 както и се очакваше измислиха много ефектни вежди.

Моите симпатии са за 5.7 Mojave.

Последно редактирано от kinex; 07-03-09, 08:47.

Коментар

До: Търся възможно най-много инфо. за Г.Чероки СРТ 8

Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнение
      Ще ви помоля за всякаква информация за модела Jeep Grand Cherokee SRT 8 6.1 HEMI

С ангр.ремък или верига е задвижван кол.вал и.т.н.
      А до сега какво си намерил.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X