Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как става тая работа? >:(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как става тая работа? >:(

Cherokee 2.1 Diesel, двигател Рено. Съединителят ми е за смяна. Отидох да проверя колко пари е съединителен комплект - казаха ми 800лв!!! Проверих в Интернет, $65 + $39 доставка от Щатите ~ около 165лв.
    Резонният въпрос - в чии джоб отиват другите 550лв???
    И още - докога мафията от търгаши на автомобилни части ще живее на наш гръб???

До: Как става тая работа? >

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
    Cherokee 2.1 Diesel, двигател Рено. Съединителят ми е за смяна. Отидох да проверя колко пари е съединителен комплект - казаха ми 800лв!!! Проверих в Интернет, $65 + $39 доставка от Щатите ~ около 165лв.
    знам,аз платих 160 преди 2 седмици но лагера е скъп 200лв аз съм от Варна ,магазините за авто части са алчни копелета
    пазаруваи от Софйските фирми

Коментар

Докато ги търпим. За лудия и баницата сигурно си чувал.

ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Пазарна икономика - като ловджиите - чакат на гюме - като дойде клиент с капаци - и номера минава ! Прави са си хората !
        Но ти затова си в този Форум - питай колегите и .... няма да те излъжат ! Даже ще ти предложат и да ти го сменят ! Поздрави и само Форума !

Коментар

В Щатите продаван ли е вариант с дизеловият двигател на Рено ?

Ако си гледал цените за някакъв щатски бензинов модел, възможно е да нямат нищо общо съединителите (или някоя част по комплекта).
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            В Щатите продаван ли е вариант с дизеловият двигател на Рено ?

Ако си гледал цените за някакъв щатски бензинов модел, възможно е да нямат нищо общо съединителите (или някоя част по комплекта).
            Не бе, аз си го купих, даже е при мен и ще го сменя другата седмица. Друго обсъждаме - как аз си купих целия комплект за около 160лв, а на магазина го има за 800лв. Аз чаках 2 седмици, а на магазина ще чакаш 1 седмица.

Коментар

Ако искаш пазариш тук, ако не ти изнася си намираш начин. Мен лично цирка с митничарите ме отказа от пазаруване от щатите.

Коментар

а на теб амортисьори за чероки (китаиски) препоръчвали ли са ти за сумата от 1200 лева комплекта..?а кои беше споменал тук че си е купил за 180 лева броиката..? така че///в нормалния свят живеем това си е нещо типично за Р.България
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Колеги има и в Европа много сайтове на много прилични ценички частите.Не забравяйте,че сме членки избягват се митата и разправиите с другарите митничари.И доставката е за броени дни.
                  Поздрави!
                  [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                  [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Когато е възникнала нуждата, е можело да се "поръзтършувате" и из форума, където има цял раздел Търговски партньори.
                    Там е и тази тема: Накладки, Съединители и Спирачни дискове.
                    Така че, това е също вариант - обаждате се или отивате на място и си пазарувате, ако имате желание и цената е каквато очаквате.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Тая работа става ако си пробивна личност.Демек нахалник не мислещ за последствията.
                      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                        Колеги има и в Европа много сайтове на много прилични ценички частите.Не забравяйте,че сме членки избягват се митата и разправиите с другарите митничари.И доставката е за броени дни.
                        Поздрави!
                        дай ги де! аз само американски знам

не съм поръчвал кой знае колко, но ще ви дам пример с каретата.......

две предни карета 50$ + 60$ за доставка..... а в Скорпион 13, едното беше 248лв.

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                          а на теб амортисьори за чероки (китаиски) препоръчвали ли са ти за сумата от 1200 лева комплекта..?а кои беше споменал тук че си е купил за 180 лева броиката..? така че///в нормалния свят живеем това си е нещо типично за Р.България
                          Амортисьорите (офроуд, не стандартни) са по $35 евтините (ES3000) и по $60 газови (ES9000). Цените са за ProComp, с каквито съм и аз.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            дай ги де! аз само американски знам

не съм поръчвал кой знае колко, но ще ви дам пример с каретата.......

две предни карета 50$ + 60$ за доставка..... а в Скорпион 13, едното беше 248лв.
                            Да, и аз искам да помоля, ако някой знае европейски сайтове за части за Чероки, нека да сподели, защото и аз купувам само от Щатите, а там чакаш 10 дни минимум

Коментар

Ето колеги любувайте се.Има и още,но сега рано-рано ме мързи и ми се спи.
                              http://www.4wheelshop.de
                              http://californiaclub4x4.com
                              http://www.supertrux.com/
                              http://www.explorerprocomp.co.uk/aca...cessories.html
                              http://www.llama4x4.com/index.htm
                              [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                              [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                              [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                              [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X