Най после и аз съм с JeeP.Веднага започвам с въпросите:Колкото и както и да карам t на двигалеля отлепя на 2 мм от 40.Отоплението работи.Давайте акъл. 2.Къде мога да си намеря "амортисьори" за задния капак?При италианеца ми казаха:Тва тежи 150 кила,нема кво да го задържи! 
За да не ме питате" защо е толкова нисък?"-отговарям :това е спортно окачване.
					За да не ме питате" защо е толкова нисък?"-отговарям :това е спортно окачване.

(донякъде), ако е под 5 сек. колата си топли, но указателя или датчика се "шегуват"
 (донякъде), ако е под 5 сек. колата си топли, но указателя или датчика се "шегуват"
 с тръба в която се слага амортисьора (малко по-къса) и при отваряне понеже горната (по-дебела част) отива нагоре тръбата под действие на собствената си тежест остава на долната част и блокира капака отворен и т.н..... ама ако той чете, да е снима и да ходиш при него с рушвет
 с тръба в която се слага амортисьора (малко по-къса) и при отваряне понеже горната (по-дебела част) отива нагоре тръбата под действие на собствената си тежест остава на долната част и блокира капака отворен и т.н..... ама ако той чете, да е снима и да ходиш при него с рушвет , иначе трябва да идваш при мен да обяснявам, че ми е трудно да го опиша.
, иначе трябва да идваш при мен да обяснявам, че ми е трудно да го опиша. явно докато съм жив ще се уча
 явно докато съм жив ще се уча  

)
) карам си с тръбата
 карам си с тръбата

Според мен за условията на нашата инфраструктура по пътищата и 2" по-голяма височина не те спасяват, камо ли без тях.Но ти си преценяваш де.
 Според мен за условията на нашата инфраструктура по пътищата и 2" по-голяма височина не те спасяват, камо ли без тях.Но ти си преценяваш де.
Коментар